Ми у Facebook
04.09.2014, 17:53

Меру Дніпропетровська та 36 депутатам прийшли повістки, розписалися в отриманні лише четверо

Військові комісари запропонували меру Дніпропетровська та депутатам міськради з’явитися у військкомат за повістками, 36 народних обранців погодилися лише четверо.

У середу на черговій сесії Дніпропетровської міської ради були присутні представники всіх районних військкоматів міста. Вони оголосили всім присутнім, що їм необхідно з’явитися у військові комісаріати за місцем проживання для уточнення їх військової спеціальності і щоб стати на облік.


Прем'єр України перекреслив «7 пунктів Путіна» одним


Військкоматами було підготовлено 36 повісток депутатам та членам виконкому міськради. Підійшли і розписалися в отриманні повісток лише чотири депутати. Представник військкомату Ленінського району також порекомендував 59-річного мера Івана Куліченка, який є керівником штабу цивільної оборони міста, з’явитися у військкомат, повідомляє 7days-ua.com

Минулого тижня представники військкоматів вручили повістки депутатам на сесії міськради Дніпродзержинська. Раніше військовий комісаріат надіслав порядку єдиному синові спікера Верховної ради Олександра Турчинова. Про подальшу долю сина спікера поки нічого не відомо.





На правах реклами