Ми у Facebook
17.11.2014, 13:00

Кабмін розгляне можливість запуску сміттєпереробного заводу на Рівненщині

Кабінет Міністрів розгляне звернення щодо запуску сміттєпереробного заводу, яке депутати прийняли під час засідання сесії Рівнеради 4 вересня.
Подібні звернення до влади прийняли, окрім Рівнеради, Березнівська, Демидівська, Здолбунівська, Сарненська та Рівненська районні ради.

Після тривалого мовчання відповідь від Кабміну надійшла: "Звернення Рівненської міської ради щодо врегулювання законодавства, яке б дозволило працювати сміттєпереробному заводу, розглядатиме Кабінет Міністрів України. Відповідна відповідь на це звернення надійшла від заступника Глави Адміністрації Президента України Д. Шимкова".

- Надіємося, що нас нарешті почули і відповідне законодавство найближчим часом таки буде прийняте. Адже зараз відновлення роботи рівненського заводу з переробки побутових відходів – це вихід із ситуації, яка склалася. Не розумію, чому в такій ситуації наші можновладці нічого не роблять для того, щоб законодавство, яке б дозволило працювати сміттєпереробним підприємствам, було прийняте,- розповідає директор ТзОВ "Санком-Рівне" Святослав Євтушенко.

Статті до теми:

Сміттєпереробний завод за 70 мільйонів відкрили на Рівненщині [+Фото]

Рівненщина: сміттєпереробний завод відновить роботу, якщо підвищить тариф

Коли запрацює рівненський сміттєпереробний завод





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ