Ми у Facebook
27.11.2014, 10:15

Головне за день у Рівному та Україні за 26 листопада

У Рівному - скандал через Сашка Білого. В Україні випустили календар з портретами "кіборгів" [ФОТО]. У Рівному все-таки введуть "Єдиний квиток".
У Рівному - скандал через Сашка Білого.

Частина місцевих жителів не хоче, щоб ім'я одного з екс-лідерів "Правого сектора" згадувалося на пам'ятнику Небесної Сотні.

Суперечки спалахнули навколо покійного координатора "Правого сектора" в регіоні Саші Білого. Він, нагадаємо, загинув при затриманні в березні. У місті вирішують, чи може портрет людини з досить суперечливою біографією бути у місцевого пам'ятника Небесної Сотні.

В Україні випустили календар з портретами "кіборгів" [ФОТО]

В рамках проекту "Повернись живим" волонтери створили настінні календарі із зображенням захисників Донецького аеропорту . Кошти від їхнього продажу підуть на допомогу армії.

"Це великі настінні календарі. Фото зроблені в зоні АТО, зокрема в Пісках (кілька кілометрів від аеропорту «Донецьк»), пораненого Медведя фотографували вже в Києві", - розповіли волонтери на сторінці у соціальних мережах.

У Рівному все-таки введуть "Єдиний квиток"

Для цього потрібно лише до кінця підготувати угоду над якою зараз працюють юристи. Побоювання, які мав міський голова не підтвердилися. Є можливість, що "Єдиний квиток" і місті введуть вже наступного, 2015 року.

Інвестиційний проект, у рамках якого передбачена закупівля нових тролейбусів для міських перевезень, встановлення автоматизованої системи оплати та контролю за проїздом, реалізує у Рівному південнокорейська компанія MST Global Inc.

Після проведення громадських слухань, де громада підтримала таку ініціативу, міський голова підтвердив, що у Рівному все ж введуть "єдиний квиток".

В Україні випустили календар з портретами "кіборгів" [ФОТО]

У Рівному - скандал через Сашка Білого.

У Рівному все-таки введуть "Єдиний квиток"





На правах реклами