Ми у Facebook
26.01.2015, 09:45

У зоні АТО загинув військовослужбовець з Рівненщини

Здолбунівчанин Василь Жук загинув під час оборони Донецького аеропорту. Зараз волонтери та близькі хлопця думають як перевезти його тіло на Рівненщину.
Про загибель хлопця повідомили у групі "Здолбунів СІTY" в мережі Вконтакті:

- Минулої доби у зоні АТО загинув 23-річний "кіборг" з "93 бригади" Василь Жук. Хлопець призивався служити зі Здолбунова. Наразі його тіло знаходиться у Краснопартизанську. Волонтери думають, яким чином його доправити на Рівненщину.

Всі, хто знали хлопця і просто небайдужі висловлюють щирі співчуття нашому герою. Похорони відбудуться у вівторок, 27 січня.

Юрій Кутковський
Вася, Вася, Вася...Хороший парень был. Отличный человек. знал его лично. татуировки делал. Добрый, толковый, хозяйственный и веселый. бывают такие моменты когда слова рвутся сквозь уста в крике души, а их никто не слышит, их никто не поймет...В такие моменты хочется молчать...Сейчас именно тот момент...Пусть земля Тебе будет пухом!

Наташа Мацюк
Васілій ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТОБІ!!Героі невмирають ти завжди залишишся в нашій пам’яті!!!

Галина Лукьянова
Сьогодні плакав мій дорослий син….Я давно не бачила,як він плаче. Востаннє,коли протягував рученята і запитував «Мамо,а в п’ятницю Ви мене заберете додому?Я тут не залишусь назавжди?» .4 роки він знаходився на лікуванні в дитячому закладі,так як мав вроджені вади здоровя.Нам допомагали всі ,хто тільки міг. Лікарі ставили йому інвалідність-я відмовилась. Він переміг,він отримав свою першу значну життєву перемогу….А далі гімназія,школа №5,коледж,університет. А сьогодні,коли йому вже не 4,а 22 роки- він плаче………..Мокрий сніг гасить цигарку……В моїх очах він вперше не знаходить відповіді на свої питання. Ми стоїмо на пероні залізничної станції біля ринку Дикого,чекаємо електричку,щоб їхати додому і я згадую,що на роботі колеги говорили про хлопчика,що загинув в АТО. Називаю прізвище і намагаюсь перебрати в памяті тих мешканців,що живуть на сусідній вулиці. Що ж тут далекого- Старий завод та вул.Віли? Мої думки перериває занадто емоційне питання «Мамо,це-Жук Василь? Так я ж його добре знаю,та ми ж……..» І почав розповідати про їх спільні дитячі забави, про футбол і санки, про хлопчаків та дівчат, з якими товаришував раніше і зараз…Ми з ним вчора дивились,як наших «кіборгів» водили вулицями м.Донецька,сьогодні зранку-відео про м.Маріуполь, а ввечері –сльози безпорадності,болю,відчаю котились по щоках дорослого сина,якому я нічим не можу допомогти ………………

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


Як використали 2,5 мільйона, які виділили для рівненських військових [+Відео]



Рівненському кіборгу Федору Місюрі виділили кошти на лікування


Ситуація на сході країни: карта АТО станом на 25 січня





На правах реклами