Ми у Facebook
08.02.2015, 12:55

Рівне: у реєстраційній службі брали хабарі

Оперативники СБУ кажуть, що у реєстраційній службі Рівненського районного управління юстиції систематично вимагали та одержували хабарі від фізичних та юридичних осіб за прискорення державної реєстрації прав на нерухоме майно.
І того, хто це робив, "на гарячому" затримали у кабінеті під час одержання 3500 грн. від мешканця Рівненщини за державну реєстрацію поза чергою речових прав на 7 земельних ділянок. Володимиру Власенку вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Рівненський міський суд відсторонив чиновника від займаної посади. Зараз СБУ перевіряє інформацію щодо інших епізодів протиправної діяльності посадовця, а також причетності інших службових осіб реєстраційної служби до корупційної схеми отримання хабарів, пише rivnepost.rv.ua.

Управління Служби безпеки України в Рівненській області звертається до всіх осіб, які зазнали неправомірних дій з боку службових осіб реєстраційної служби Рівненського районного управління юстиції з проханням повідомити про факти вимагання неправомірної вигоди за телефоном: (0362) 22-43-43 або на телефон довіри (0362) 67-86-06.

Статті по темі:

Тарасу Пустовіту визначено заставу - 609 000 гривень

За хабар, суд арештував майно заступника голови Рівненської ОДА

Рівненщина: на лаві підсудних - керівник райвідділу міліції





На правах реклами