Ми у Facebook
08.03.2015, 09:00

Чоловіки на кухні: що приготувати 8 Березня з риби

Здивуйте прекрасних жінок та дівчат легкою і вишуканою стравою з рибного філе - смажені рулетики з різними начинками.

Рулетики з риби



4-8 шматочків філе будь-якої білої риби (хек, морський окунь, терапія, камбала, судак, може підійти оселедець), 1-2 сирих яйця, 1-2 ложки борошна, начинка, сік половинки лимона (або чайна ложка лимонної кислоти, розведена у воді), сіль, перець, цибуля, олія.

1. Спочатку приготуйте якусь цікаву начинку. Ось кілька рецептів:

- злегка підсмажити подрібнену ріпчасту цибулину з 1 тертою морквиною; - нарізати пучок свіжої зелені і змішати її з з кількома зубчиками товченого часнику;
- натерти 100 г твердого сиру й додати жменю подрібнених волоських горіхів;
- нарізати тонкими скибочками квашені огірочки або маринований болгарський перець;
- тонкі шматочки шинки.

2. Розморозьте рибне філе. Гострим ножем розріжте його уздовж, щоб утворилися пластинки товщиною до 1 см.

3. Пластинки посоліть, поперчіть, побризкайте лимонним соком і відкладіть на 20 хвилин, щоб трішки промаринувалися і під час смаження не розповзлися.

4. На пластинки покладіть і розрівняйте начинку, скрутіть у рулетик, заколіть зубочисткою, обкачайте у борошні й занурте у збите яйце.

5. Смажте рулетики на середньому вогні на рафінованій олії з усіх боків до рум`яної скоринки.

6. Наприкінці посипте подрібненою зеленою цибулею або кільцями ріпчастої цибулі, прикрийте кришкою і пропарте на дуже слабкому вогні 3-5 хвилин.

Подавайте до столу з будь-яким гострим соусом, свіжими овочами і зеленню. І не забудьте витягнути з рулетиків зубочистки!

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рибне філе, смажене у сухарях та горіхах
Чим замінити в рецепті екзотичні або дорогі продукти [+ПОРАДИ]
Поради рівнянам: три рецепти «протигрипозних» страв з часником
Рецепт: млинці по-мексиканськи
Чотири найкращі рецепти шарлотки з яблуками





На правах реклами