Новий розклад руху потяга, що з'єднує Рівне, Луцьк та Тернопіль
Призначення рейсів у решту днів тижня можливе виключно за умови високого і регулярного попиту і своєчасного оформлення квитків у касах.
Із 29 березня поїзд відправлятиметься з Ковеля о 5:05 та прибуватиме в Тернопіль о 13:02, відправлятиметься з Тернополя о 16:25 та прибуватиме в Ковель о 23:50.
Потяг курсуватиме чотири дні на тиждень — у понеділок, середу, п’ятницю та неділю.
Статті до теми:
Рівненщина: четвертий день курсує потяг, що з’єднує Рівне, Тернопіль і Луцьк
Як рівняни можуть їздити дешевше
Курсуватиме новий потяг, що з’єднає Рівне, Тернопіль і Луцьк
Розклад руху транспорту по Рівному та області

залізниця, Укрзалізниця, Львівська залізниця, Ковель, місто Рівне, Тернопіль, графік, потяг
Продаж алкоголю під час воєнного стану: які правила діють в областях

З моменту запровадження воєнного стану в Україні було введено низку обмежень, зокрема і щодо продажу алкогольних напоїв. Такі заходи запроваджуються обласними військовими адміністраціями та залежать від поточної безпекової ситуації в кожному конкретному регіоні.
переглядів: 205
Коли сходить морква, буряк та огірки: терміни проростання овочів

Весна — час посіву овочів на городі. Але після висівання насіння багатьох цікавить головне питання: через скільки днів з’являться перші сходи?
переглядів: 231
Рецепт ідеального бісквіту: секрети легкого й пухкого тіста

Бісквіт — основа безлічі десертів. Але приготувати його так, щоб він був ніжним, повітряним і не осідав після випікання — справжнє мистецтво.
переглядів: 178
Гороскоп на 6 травня 2025 року для всіх знаків зодіаку

Щоденний гороскоп на 6 травня 2025 року чітко показує, що не всі знаки зодіаку матимуть спокійний день. Лев, Скорпіон та Риби можуть відчувати тривогу через майбутні зміни, тоді як Овен та Терези відчують приплив позитивної енергії, який допоможе їм впоратися з викликами.
переглядів: 430
Спаржа в листковому тісті з шинкою та сиром: ідея для смачної вечері

Шматочки соковитих овочів надають цим простим і швидким шарам вишуканий і свіжий смак.
переглядів: 363