Ми у Facebook
06.04.2015, 14:12

У Луцьку відкрилася фотовиставка "День - 2014"

У приміщенні бібліотеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулося відкриття фотовиставки «День-2014». Відбулася також творча зустріч із головним редактором «Дня» Ларисою Івшиною.
Ознайомитися з виставкою прийшли викладачі та студенти університету, митці, представники влади.

Фотовиставка газети «День» та її головний редактор Лариса Івшина – завжди бажані гості на Волині, адже Лариса Олексіївна – корінням з нашого краю. «День» – самобутнє видання, створене колективом не тільки журналістів, але й публіцистів, поетів, письменників, культурних і політичних діячів. Це такі яскраві постаті, як Олександр Вільчинський, Ольга Герасим’юк, Наталія Малімон, Роман Підкур, Джеймс Мейс – американець, який усе своє життя присвятив роботі над темою Голодомору в Україні.

Фотовиставка вміщує понад 150 світлин, обраних з-поміж переможців XVI Міжнародного фотоконкурсу газети «День». Експонати відібрані з понад 2-х тисяч фоторобіт, надісланих з усіх куточків України в номінаціях «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя, як воно є», «Світ очима дітей», а також в окремій номінації від міжнародної організації ПРООН «Будуємо нову країну разом». Виставки «Дня» – фотолітопис того, як і чим жила Україна минулий рік, тож левова частка світлин присвячена головним подіям минулого року – Революції Гідності на Майдані та війні на Сході України. У фокусі світлин – люди, які творять історію сьогодні.


Джерело: http://volynrada.gov.ua

Статті до теми:

У Вербну неділю в центрі Луцька пригощатимуть варениками

Демобілізовані військові продовжують повертатися на Волинь

Волинян запрошують разом прибрати всю область





На правах реклами