Ми у Facebook
08.05.2015, 11:15

У Здолбунові відбувся 2 етап Кубка Рівненщини з шахів

2-3 травня в Здолбунові в приміщенні ЗОШ № 6 відбувся 2 етап Кубка Рівненської області з шахів 2015 року присвячений пам’яті Олександра Ковальчука
У турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ, змагалися представники Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Корецького, Костопільського, Острозького, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне, Кузнецовськ , а також гості з Закарпатської, Запорізької, Вінницької, Волинської, Харківської, Житомирської, Київської, Львівської, Миколаївської, Тернопільської, Хмельницької областей, м. Київ - загалом 108 учасників, повідомили з Рівненської обласної федерації шахів.

Довідка про Олександра Ковальчука, пам'яті якого був присвячений турнір

З результатом 8,5 очок з 9 можливих переможцем став Будніков Олег з Запоріжжя, 2 місце в Бордовського Володимира з Миколаєва, 3 місце в Соловйової Лізи зі Львова. Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні подарунки, а перша вісімка шахістів Рівненщини здобула бали в загальний залік Кубка області.

Змагання відбулися за організаційних зусиль Рівненської обласної федерації шахів та особисто її керівника Володимира Ковальчука.

Шаховий турнір був доволі велелюдним
Шаховий турнір був доволі велелюдним


Під час напружених шахових баталій
Під час напружених шахових баталій


Син та друзі вшанували пам’ять Олександра Ковальчука покладанням квітів на могилі. Петро Борисюк прочитив на могилі вірш:<br />
До сліз сумуєм за тобою.<br />
В турнірах згадуєм на славу!<br />
Спи спокійно, запевняєм:<br />
син продовжить твою справу!
Син та друзі вшанували пам’ять Олександра Ковальчука покладанням квітів на могилі. Петро Борисюк прочитив на могилі вірш:
До сліз сумуєм за тобою.
В турнірах згадуєм на славу!
Спи спокійно, запевняєм:
син продовжить твою справу!


До теми:

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

На Рівненщині відкрили новий шаховий клуб

Рівне: відбувся щорічний дитячий турнір з шахів «Святий Миколай у кожну хату» [+Фото]





На правах реклами