Ми у Facebook
16.05.2015, 15:15

Жителі рівненського гуртожитку опинились у полоні російського власника

Мешканці гуртожитку, що розташований на вулиці Відінська, 10 просять допомоги у міської влади. Володимир Хомко ж довірив підписувати рішення депутатці Марії Конощук.
Власником будівлі виявився нікому не відомий росіянин на прізвище Недоносков. Чоловік перебуває у міжнародному розшуку й пропонує гуртожиток обміняти на іншу будівлю. Все ж Володимиру Хомку достаменно не відомі точні вимоги росіянина, адже на люди він не показується, а спілкується з міською владою лише через голову облради Михайла Кирилова.

Депутат Рівнеради хоче прибрати танк біля Пивзаводу

Міський голова запропонував звернутися до Генеральної прокуратури. До слова, росіянину вже пропонували прийти на сесію, а Михайло Кирилов навіть обіцяв видати на обмін нежитлове приміщення з балансу області.

Люди обурені й просять забезпечити їх житлом. Володимир Хомко з рішенням не забарився й запропонував депутату Марії Конощук самій зайнятися питанням обміну гуртожитку на Відінській, 10, адже саме вона перейнялася проблемами цих людей.

Міський голова зауважив, що депутат не є великим політичним діячем: “Навряд чи на вас будуть гоніння й вас посадять у тюрму. Але в тому разі обіцяю постійні передачі”.

Депутати Рівнеради визнали Росію країною-агресором

Все ж депутати у залі підтримали рішення Романа Коваля, який виступив проти будь-яких обмінів, а запропонував просто віддати людям житло, не вимагаючи за це плати.





На правах реклами