Ми у Facebook
19.05.2015, 18:30

Визначено переможців обласного заходу з дворового футболу

16 травня 2015 року у м. Рівне на центральному стадіоні «Авангард» відбулась фінальна частина обласного фізкультурно-оздоровчого заходу з дворового футболу.
У віковій групі юнаків 15-16 років Здолбунівщину представляла команда «Тайм» (склад Гайдучик Микола, Франчук Богдан, Горчак Святослав, Мичка Едуард, Драганчук Роман, Ковальов Едуард, Чичик Ігор та тренер-представник Почтовий Сергій Миколайович), яка виборола це право 8 травня 2015 року в м. Дубно здолавши в зональних етапах своїх суперників.

У фіналі суперниками наших земляків виявились команди м. Сарни та м. Рівне і не з’явилась на змагання команда м. Радивилів. У першій грі здолбунівські юнаки поступились рівненським з рахунком 3:5. Команда Сарн вирвали перемогу у команди Рівного 4:3. Щоб стати переможцями нашим футболістам потрібно було перемагати команду з м. Сарни з кращим результатом забитих м’ячів, що хлопці впевнено зробили. Гра закінчилась з рахунком 9:3 на користь команди Здолбунова. По закінченню змагань переможці нагороджені грамотами та медалями обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

За матеріалами Здолбунівської районної державної адміністрації

Читати також:

Обласні команди зіграли матчі 3 туру в чемпіонаті та першості з футболу [Фото+Відео]

У Зорі пройшов фінал «Фестивалю естафет» [+Фото]

У Рівному пройде «Кубок майбутніх чемпіонів» 2015





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ