Ми у Facebook
26.05.2015, 09:30

7 причин пити зранку теплу воду з лимоном

Для того, аби покращити стан здоров'я, варто розпочати день з чашки теплої води з лимоном.
Користь теплої води з лимоном прихована у семи причинах:

1. Зміцнює вашу імунну систему. У лимонах багато вітаміну C і калію. Вітамін C допомагає вашому організму протистояти простудним захворюванням, а калій стимулює діяльність мозку, нервову систему, а також нормалізує кров'яний тиск.

2. Приводить в норму кислотно-лужний баланс. Лимони - неймовірно лужна їжа, вірте чи ні. Так, самі по собі вони кислі, але всередині нашого тіла вони стають лужними (лимонна кислота, засвоєна нашим тілом, не підвищує кислотність всередині організму).

3. Допомагає скинути вагу. Лимони багаті волокнами пектину, що зменшують ваше почуття голоду.

4. Сприяє травленню. Тепла вода стимулює діяльність шлунково-кишкового тракту. До того ж лимони і Лайми багаті вітамінами і мінералами, що допомагають знизити рівень токсинів в травній системі.

5. Є м'яким природним сечогінним засобом. Лимонний сік допомагає нам вимивати з організму всілякі непотрібні речовини, так як він сприяє збільшенню вироблення сечі в нашому організмі.

6. Сприяє здоров'ю шкіри. Вітамін C допомагає нашому організму розгладжувати зморшки і позбавлятися від пігментації. До того ж лимон з теплою водою очищає нашу кров від токсинів, що, в свою чергу сприяє здоров'ю шкіри.

7. Бореться зі зневодненням організму. Звикнувши починати свій день з кухля теплої води з лимоном, ми можете зробити цей день куди краще.

Рецепт неймовірно простий: лимон подрібнити і додавати чайною ложкою в гарячу воду (не кип'яток).

Статті до теми:

Календар здоров'я на 4 – 10 травня

Топ-5 рецептів з кульбаби для здорової шкіри

Мед допоможе вилікувати захворювання очей





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ