"Помідори по-рівненськи": рецепт страви+відгуки
Інгредієнти:
Помідори - 2 шт.
Майонез - 2 ст. ложки.
Сир твердий
Кілька зубчиків часнику.
Приготування:
Помідори нарізати кільцями, товщиною у півсантиметра.
У майонез видавити декілька зубчиків часнику, перемішати.
Кільця помідорів викласти на тарілку, змастити майонезом з часником.
Зверху натерти сир на дрібну тертку, відразу подавати на стіл.
У соцмережах навіть є відгуки про знамениту страву:
Готуйте і насолоджуйтесь!
Статті до теми:
Топ-5 рецептів домашнього хліба в мультиварці
Топ-5 рецептів тортів без випічки
Не шашликом єдиним: закуски для пікніка
Чотирилапі герої: службові собаки СБУ Рем і Фінч отримали нагороди за захист України
Собаки Рем і Фінч, які служать у складі Служби безпеки України, були відзначені Кінологічною спілкою України на церемонії «Чотирилапі захисники». Вони разом зі своїми наставниками отримали нагороди за вагомий внесок у безпеку держави.
переглядів: 107
Рівненщина простилася із полеглим Героєм
На Рівненщині віддали останню шану воїну Олександру Боярчуку із Городоцької громади.
переглядів: 177
"Нам винятково важливо пам’ятати цю страшну сторінку нашої історії", - ПЦУ
Сьогодні, 23 листопада, День пам'яті жертв голодоморів.
переглядів: 150
Сьогодні прийнято запалити свічку у пам'ять про жертв Голодоморів
Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує Національний день пам’яті жертв Голодомору.
переглядів: 194
Що не варто робити 23 листопада: традиції та прикмети
23 листопада вважається особливим днем, сповненим традицій та застережень. У народі цей день пов’язували з певними заборонами, які допомагали уникнути неприємностей та зберегти гармонію в сім’ї.
переглядів: 216