"Помідори по-рівненськи": рецепт страви+відгуки
Інгредієнти:
Помідори - 2 шт.
Майонез - 2 ст. ложки.
Сир твердий
Кілька зубчиків часнику.
Приготування:
Помідори нарізати кільцями, товщиною у півсантиметра.
У майонез видавити декілька зубчиків часнику, перемішати.
Кільця помідорів викласти на тарілку, змастити майонезом з часником.
Зверху натерти сир на дрібну тертку, відразу подавати на стіл.
У соцмережах навіть є відгуки про знамениту страву:



Готуйте і насолоджуйтесь!
Статті до теми:
Топ-5 рецептів домашнього хліба в мультиварці
Топ-5 рецептів тортів без випічки
Не шашликом єдиним: закуски для пікніка

У Рівному відкрили меморіальну дошку на честь полеглого Героя

Сьогодні, 23 травня, на фасаді Рівненської гімназії №19 відкрили меморіальну дошку на честь загиблого Героя – Сергія Сілюка.
переглядів: 416
Рівнянам пропонують осягнути безмежність за допомогою фото

Уже зовсім скоро, 27 травня, о 13 годині у Міському Будинку Культури відбудеться відкриття персональної фотовиставки Олександра Майструка "Безмежність", яка приурочена 24-й річниці його творчої діяльності.
переглядів: 2417
«Рівненська медична академія» запрошує на роботу

Комунальний заклад вищої освіти «Рівненська медична академія» Рівненської обласної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників.
переглядів: 716
У Рівному працюють над першим безбар'єрним маршрутом: перша інспекція відбулася сьогодні

У Рівному активно тривають роботи над облаштуванням першого в області безбар'єрного маршруту, який значно покращить доступність міської інфраструктури для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
переглядів: 615
Рівненська обласна філармонія розпочинає ІІІ музичний фестиваль «Рівненські класичні резиденції»

Це мистецький проєкт, пов’язаний з історією та культурою нашого міста.
переглядів: 517