Ми у Facebook
10.08.2015, 12:45

У зоні АТО значно збільшилася кількість обстрілів [+ карта АТО]

За даними прес-центру АТО, з 18:45 8 серпня бойовики активно порушували Мінські домовленості, застосовуючи зокрема реактивні системи залпового вогню "Град".
- О 18:45 і 19.35 бойовики зі сторони селища Калинове застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" по наших позиціях в районі Санжарівки, що на Артемівському напрямку. Також, близько 19:30, окупанти били з "Градів" по опорному пункту сил АТО в Троїцькому. А о 22:30 по цьому ж опорному пункту найманці вели вогонь з озброєння БМП, - йдеться у повідомленні.

На Донеччині, близько 20:00, російсько-терористичні угруповання били з танків по Пісках, Первомайському, Красногорівці. А майже о 23:00 по наших позиціях в селищі Водяне працювала ворожа артилерія калібру 152 міліметри. Крім того о 20:00, вчергове цинічно нехтуючи домовленостями, ворог бив з танку по мирних будівлях у селищі Невельське. В результаті цього обстрілу поранено 3 цивільних осіб.

На Луганщині, з 21:00 і майже до опівночі бойовики обстрілювали позиції сил АТО в Станиці Луганській.

Після опівночі, 9 серпня, російсько-терористичні війська продовжили вогневу активність на Донеччині в районі Опитного, Авдіївки та Мар’їнки.

Щоб збільшити фото - натисніть на нього.



Статті до теми:

Коли закінчиться мобілізація

На Рівненщині мобілізовані проходять протитанкову підготовку

Сільради на Рівненщині ігнорують мобілізацію





На правах реклами