Ми у Facebook
19.08.2015, 08:00

Троє рівненських борців представлятимуть Україну на Чемпіонаті світу

23 серпня у Боснії та Герцеговині стартує Чемпіонат світу з боротьби серед юнаків. Україну на цих змаганнях представлятимуть троє спортсменів з Рівненщини.
Усі вони мають високі досягнення у своїй категорії. Про це розповів заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Петро Нагорний.

Так, 15-річний вихованець Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю Владислав Кузько нещодавно повернувся із чемпіонату Європи, де виконав норматив майстра спорту України та став бронзовим призером. На світовому чемпіонаті юнак змагатиметься у ваговій категорії до 42 кілограмів.



Учень Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю Андрій Яременко виборюватиме перемогу у категорії до 46 кілограмів. На цьогорічному чемпіонаті України з боротьби хлопець зайняв третє місце.



У категорії до 50 кілограмів Україну представлятиме 17-річний учень обласної школи вищої спортивної майстерності Олексій Масик. Торік він став бронзовим призером юнацьких Олімпійських ігор у Китаї. «Нещодавно він прилетів із Бразилії, де брав участь у чемпіонаті світу серед юніорів. У своїй категорії Олексій зайняв п’яте місце серед 24 спортсменів з усього світу», - зазначив Петро Нагорний.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ