Ми у Facebook
09.10.2015, 11:15

"Дельта Банк" повертає гроші: де рівняни можуть отримати свої вклади

Ліквідований Дельта Банк розпочав виплати вкладникам.
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб проводитиме виплати через установи трьох державних банків – «Ощадбанку», «Укрексімбанку» й «Укргазбанку».

Банк для виплат визначатиметься залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаної вкладником під час укладання договору банківського вкладу або рахунку з «Дельта Банком».

У Рівному припиняють виплату соцдопомог через Дельта Банк

Зокрема, вкладники з адресою у Вінницькій, Закарпатській, Кіровоградській, Рівненській, Сумській, Черкаській, Чернівецькій, Київській областях і в Києві, а також нерезиденти можуть отримати свої кошти в будь-якому відділенні «Укргазбанку».

Вкладники у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Херсонській, Чернігівській областях, а також з Автономної республіки Крим та м. Севастополя можуть звернутися до «Ощадбанку».

Виплати вкладникам Житомирської, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської та Хмельницької областей проводяться через «Укрексімбанк».

Виплати вкладникам проводяться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день введення в банк тимчасової адміністрації, але не більше 200 000 гривень.





На правах реклами