Ми у Facebook
13.10.2015, 22:00

Як клуб "Бути Жінкою" допомагає рівнянкам

Практично кожна жінка постійно стикається з низкою труднощів та невдач і саме у ці моменти потребує підтримки, наставництва, професійної поради.
Уже тривалий час у Рівному діє авторський курс "Бути Жінкою" з ведучою Іреною Слутою. Курс спрямований на поліпшення психологічного здоров'я, а також зняття різноманітних зажимів та комплексів.

Основними напрямками занять є: досягнення фізичної рівноваги, формування позитивного "Я-образу" для кожної, секрети пошуку другої половинки, сім'я, взаємовідносини з рідними, сексуальність та привабливість, основи тантри і фен-шуя та ще багато цікавого.

Керівники клубу щовівторка організовують зустрічі, на яких обговорюються цікаві та потрібні теми. Також здійснюють рекреаційні поїздки для відновлення життєвих сил та фізичного відпочинку.

Суспільство не стоїть на місці і, крім підтримки близьких, жінки не повинні боятися звернутися у такі клуби за допомогою. Адже тут кожна жінка може відчути, що ваші проблеми не такі уже й унікальні у мають багато способів вирішення. Все ж добре, що існують такі майстри своєї справи.

Статті до теми:

Як змінити життя на краще: 15 правил

9 причин енергетичної слабкості

Як впоратися з емоціями: поради арт-терапевтів

Як зберегти спокій у стресових ситуаціях?










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ