Ми у Facebook
17.10.2015, 18:30

Як познайомитися з майбутньою свекрухою [+ПОРАДИ]

Напевно більшість дівчат у своєму житті зі страхом чекають знайомства з мамою коханого чоловіка. Така проблема виникла і в читачки порталу OGO.ua.
На пошту нашого порталу надійшов лист від читачки наступного змісту:

"Як познайомитися зі свекрухою( з мамою свого майбутнього чоловіка), вони тільки ЗА, щоб я приїхала.. Але я боюся.. підкажіть будь ласка!".


Насправді, більшість жінок з страхом згадують знайомство з майбутньою свекрухою. У когось це трапляється несподівано, інші ж старанно готуються до майбутньої події. Як же побороти страх і показати себе в хорошому світлі?

В першу чергу намагайтеся більше дізнатися про маму коханого. Не соромтеся питати, як вона одягається, що зачасту готує, чим цікавиться і т. д. Такі характерні риси допоможуть вдало підібрати ваш зовнішній вигляд та знайти спільну тему для спілкування при зустрічі.

Візьміть з собою щось смачненьке. Краще, аби це був торт чи печиво, а ще краще - випічка, спечена вами особисто. Це великий шанс на прихильність.

Попросіть коханого не залишати вас наодинці з свекрухою. Так вам буде набагато комфортніше.

Не намагайтеся бути ідеальною. Простота, у цій ситуації, найкраща риса. Старайтеся підтримувати розмову, відповідайте на запитання, будьте щирими. Якщо ви звикли багато говорити у повсякденному житті, при знайомстві з свекрухою, ведіть себе трохи стриманіше.

Важлива річ у цій справі - вибір одягу. Навіть якщо мама вашого коханого і далеко не ідеальна, вона вимагатиме від вас якнайкращого вигляду, оскільки ви друга половинка її улюбленого сина. Найкращий варіант - проста, класична сукня, легкий денний макіяж і акуратна зачіска.

Не засиджуйтеся довго але й не тікайте відразу. Трохи поспілкуйтеся, попийте разом чаю та через кілька годин подякуйте за гостинність і йдіть додому відпочивати. На перший раз цього буде достатньо.

Ніколи і ні при яких обставинах не кажіть нічого поганого про її сина. Тоді ви відразу станете для неї ворогом №1.

А головне пам'ятайте, що свекруха - це також жінка і мама, яка виростила для вас чудового чоловіка. Можливо, ви також колись будете свекрухою, тому будьте собою і намагайтеся не хвилюватися.

Статті до теми:

Як налагодити стосунки зі свекрухою: 5 правил

Заміж після 30-ти: плюси та мінуси пізнього заміжжя

Жінка - джерело успіху чоловіка

Сім рівнів подружньої сумісності [+ПОРАДИ]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ