Ми у Facebook
19.10.2015, 09:58

Вітаємо з Днем народження ректора Національного університету "Острозька академія" Ігоря Пасічника

19 жовтня відзначає день народження Герой України, ректор Національного університету "Острозька академія" доктор психологічних наук професор Ігор Демидович Пасічник. Вітаємо іменинника!
Важко переоцінити Ваш внесок у розвиток вищої освіти в Україні, вельмишановний Ігорю Демидовичу. Адже саме Ви стояли біля витоків відродження першого університету Східної Європи - славетної Острозької академії. І відтоді, з 1994 року, впевнено стоїте біля керма цієї колиски української еліти, відновленої перлини освіти і науки Рівненщини та України в цілому.

Під Вашим невтомним мудрим керівництвом Острозька академія увійшла до блискучого сузір'я найпрестижніших університетів України, ставши закладом, відвідати який вважають за честь політики і дипломати, народні обранці й майстри пера, митці й громадські діячі, усі, хто потребує натхнення від цієї святої землі.

Нехай же і надалі прибувають у Вас сили і наснага на творення Дива під назвою Острозька академія, а професорсько-викладацький і студентський колективи повсякчас підтримують Вас у подвижницькій справі відродження й розбудови унікального українського вишу!

Міцного здоров'я Вам, родинного тепла і затишку, добра і миру, злагоди й добробуту, Божого благословіння Вам і Острозькій академії, шановний пане ректоре!

До теми:

Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник у програмі "Думки вголос": Об'єднання вузів на Рівненщині неможливе

Ігор Пасічник пишається академією і сім’єю

"Ранкова кава": гість - ректор Острозької академії Ігор Пасічник [+Відео]





На правах реклами