24.10.2015, 13:30
Яблучне вино в домашніх умовах
Смачне яблучне вино - улюблений напій багатьох гурманів. А виготовити саме таке можна і в домашніх умовах.
Для приготування вина необхідно взяти яблука і помити від бруду. Якщо ви рвете плоди прямо з дерева, мити їх не варто, щоб зберегти власні дріжджі. Потім відокремлюйте серцевину від яблук та пропустіть їх через соковижималку.
Яблучний сік заливайте у скляну тару для вина на 3/4 об’єму. Потім додайте в сік трохи яблучного жмиху, який отримали при віджиманні соку. Це роблять для збільшення кількості яблучних дріжджів у вині.
Засипайте у майбутнє вино цукор, близько 150-200 грам на 1 літр. Цукор можна і не додавати, але тоді міцність вина буде нижча. Потім закрийте ємність з вином водним затвором або медичною рукавичкою, проколеною голкою.Вино необхідно помішувати кілька разів на день, щоб дріжджі розподілялися по всій рідині.
Потім приберіть тару з вином в тепле місце з температурою 22-28 ° С.
Якщо припинилося виділення вуглекислого газу в водяному затворі чи впала гумова рукавичка, яблучне вино готове. Можете відокремити його від осаду, розлити в пляшки і залишити в прохолодному місці. Якщо ви не хочете аби вино продовжувало бродити в пляшках, простерелізуйте їх перед розливом.
Для покращення смаку такого вина ви можете додавати горобину, груші чи сливи.
Смачного!
Статті до теми:
Смачне абрикосове вино в домашніх умовах [РЕЦЕПТ]
Сливове вино в домашніх умовах [РЕЦЕПТИ]
Як приготувати домашнє вино: рецепт від рівнянина Євгена Михайлова
Яблучний сік заливайте у скляну тару для вина на 3/4 об’єму. Потім додайте в сік трохи яблучного жмиху, який отримали при віджиманні соку. Це роблять для збільшення кількості яблучних дріжджів у вині.
Засипайте у майбутнє вино цукор, близько 150-200 грам на 1 літр. Цукор можна і не додавати, але тоді міцність вина буде нижча. Потім закрийте ємність з вином водним затвором або медичною рукавичкою, проколеною голкою.Вино необхідно помішувати кілька разів на день, щоб дріжджі розподілялися по всій рідині.
Потім приберіть тару з вином в тепле місце з температурою 22-28 ° С.
Якщо припинилося виділення вуглекислого газу в водяному затворі чи впала гумова рукавичка, яблучне вино готове. Можете відокремити його від осаду, розлити в пляшки і залишити в прохолодному місці. Якщо ви не хочете аби вино продовжувало бродити в пляшках, простерелізуйте їх перед розливом.
Для покращення смаку такого вина ви можете додавати горобину, груші чи сливи.
Смачного!
Статті до теми:
Смачне абрикосове вино в домашніх умовах [РЕЦЕПТ]
Сливове вино в домашніх умовах [РЕЦЕПТИ]
Як приготувати домашнє вино: рецепт від рівнянина Євгена Михайлова
Категорія: Новини > Життя
Автор: OGO.uaПереглядів: 16302Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 201
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 230
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 274
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 196
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 271