Ми у Facebook
10.12.2015, 18:00

Рівнян закликали взяти до себе на зимові канікули дітей зі сходу

Ініціювала таку доброчинну акцію волонтер волонтерської організації "ДОпомога армії Рівне" Вікторія Шинкаренко.
Її запросили з нагоди Дня волонтера у школу села Трьохізбенка, що у Новоайдарському районі Луганської області. Ще нещодавно на його території рвались міни та снаряди. Тепер відновлюється мирне життя. І зі 180 учнів до школи повернулися 77.

Семикласник з Рівного створив супер-каску для бійців АТО


"Цього року частина дітей їздили в табір, у Київ. Вони розповідали про свої враження з таким захопленням.... Поїхало не більше десяти дітей, інших батьки просто під страхом, що їх там вб'ють, не відпустили. Зараз на канікули мріє поїхати вся школа. Ці десять діток своїми враженнями роззомбували інших, у яких батьки все ще вірять що тут люті бандерівці!
Ворожа пропаганда хотіла зробити з них совків, але не вийшло, хоча для них Західна Україна - це Київ. Правда обов'язково переможе, і я вважаю ми зобов'язані допомогти цим дітям", - написала у соцмережі Фейсбук п. Шинкаренко.

Рівнян запрошують на "волонтерські вареники"

Під час розмови з директором школи у неї виникла ідея організувати спілкування між учнями Рівного й учнями, які знаходяться на лінії розмежування. Школярі Трьохізбенки до Нового року підготують листи і звернення до учнів Рівного, залишать свої номери телефонів.

У Здолбунові вшанували загиблого в Іловайському "котлі" земляка [+Фото]

"Можливо якась школа хоче взяти собі підшефну школу сходу? Дітям дуже потрібна така підтримка, вони лише заручники даної війни, а діти -це наше майбутнє!!! Тому розпочинаємо збір подарунків для дітей сходу, долучайтесь бо Схід і Захід разом!" - продовжила волонтерка.

Скільки грошей отримають добровольці й волонтери, яких поранили в АТО?

Місця збору: у вихідні дні - супермаркети "Фоззі", "Велмарт", "Епіцентр". Після 15.00 - Кн. Володимира, 108, склад ДАРу, або за телефоном 068 03 88.

Волонтери також хочуть розширити співпрацію зі школами сходу й організувати для їхніх учнів табори чи Різдвяні канікули у Рівному.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ