Ми у Facebook
28.12.2015, 14:00

У Кубку мера Рівного з футзалу визначилися фіналісти [+Відео]

У суботу та неділю, 26 та 27 грудня, у залі ДЮСШ №4 у Рівному пройшли матчі 1/4 та 1/2 фіналу Кубку мера міста Рівне з футзалу. За їх підсумками до фіналу вийшли фаворити турніру – рівненська «Славія» та костопільський «Горизонт».
Результати матчів 1/4 фіналу Кубка, субота, 26 грудня:
"Горизонт" - "Рівнеобленерго" - 3:2, "Хімік-Садове" - "Ребелс" - 1:1 пп 3:2, "Славія" - "Рівне 112" - 5:2, "Північ-Центр" - "Граніт" - 2:3


У чвертьфінальних поєдинках практично у всіх матчах точилася напружена боротьба. Порівняно легко перемогу далася «Славії», котра переграла «пожежників» з перевагою у три м'ячі. У зустрічі між минулорічним володарем Кубка ФК «Хімік-Садове» та «Ребелс» справа дійшла до післяматчевих пенальті, точніше які виконали «хіміки». Мінімальні перемоги здобули у своїх матчах «Граніт» та «Горизонт».

Результати матчів 1/2 фіналу Кубка, неділя, 27 грудня:
"Горизонт" - "Граніт" - 4:3, "Славія" - "Хімік-Садове" - 6:2


У півфіналах знову вищою на голову від свого суперника виявилася «Славія», котра примусила капітулювати чинного володаря кубкового трофею – ФК «Хімік-Садове». Щодо другої півфінальної пари, то тут «Горизонт» упевнено «на класі» обіграв амбітний «Граніт», хоча в рахунку обмежився скромною перевагою в один м'яч.

Отож, фінальний поєдинок за Кубок мера міста Рівне з футзалу пройде у вівторок, 29 грудня. У вирішальній грі зустрінуться «Славія» (Рівне) та «Горизонт» (Костопіль). Час фінального матчу поки що невідомий.

Нагадаємо, що минулого року володарем Кубка мера міста Рівне стала команда «Хімік», котра у фіналі перемогла «Комфорт-Сервіс».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Комфорт» у Чемпіонаті Рівного з футзалу втратив перші очки

У Рівному стартував Кубок мера з футзалу









На правах реклами