Ми у Facebook
20.01.2016, 22:00

Як жіноче "бурчання" впливає на здоров'я чоловіків

Більшість чоловіків постійно жаліються на докори з боку своїх жінок, але, як виявляється, така поведінка з боку леді не тільки дратує, а й покращує здоров'я сильної статі.
Так, зарубіжні вчені провели чергове дослідження, яке доводить - жіноче "бурчання" часто не тільки позитивно позначається на самопочутті чоловіків, а й рятує життя. У цьому випадку мова йде про жіночі докори, які стосуються здоров'я їхніх коханих.

Як виявляється, жінкам більш притаманне дбайливе ставлення про своє здоров'я та здоров'я свого чоловіка, а тому вони всіляко намагаються звернути на це увагу чоловіків, у тому числі й за допомогою бурчання. Також медики встановили, що багатьох випадках при серцевих нападах та інсультах одружених чоловіків доставляють в лікарню на пів години раніше, ніж неодружених. За це варто дякувати їх оперативним і "буркотливим" дружинам.

Статистика свідчить ще й про те, що одинокі чоловіки приходять на прийом до лікаря на 68% рідше, ніж одружені, а також розведені і овдовілі на 69% і 71% відповідно. Дружини своїм "бурчанням" просто не дозволяють своїм чоловікам пропускати прийоми призначених ліків, а також відвідування лікарень. Варто зазначити, що стосовно заміжніх жінок позитивного впливу шлюбу на їх здоров’я з боку чоловіків помічено не було.

Статті до теми:

Чому жінкам подобаються бородаті чоловіки

Вчені: Жінки викликають підвищення апетиту у чоловіків

Топ-5 чоловічих помилок при знайомстві з жінками [+ПОРАДИ]





На правах реклами