Ми у Facebook
23.01.2016, 11:30

"Укрпошта" з 1 лютого доставлятиме великовагові вантажі

Мова йде про вантажі від 30 до 400 кг.
Доставлятимуть такі вантажі автомобілями підприємства між всіма обласними центрами України та по місту Києву у найкоротші терміни.

Ціна за доставку залежатиме як від кількості відправлень, так і виду та місця доставки. Для прикладу, якщо ви замовляєте доставку кахлю у коробках або мішків з цементом (загальною масою 399 кг) за принципом «двері-двері» в межах обласного центру до 12 годин, то доставка буде здійснена вже на наступний день. При цьому ціна доставки складе 300 грн. До того ж, чим більша буде кількість відправлень від одного клієнта, тим менша ціна на доставку. Детальніше про терміни доставки та тарифи на послугу можна дізнатися на сайті "Укрпошти".

Поради рівнянам: куди подіти новорічну ялинку



«Сьогодні "Укрпошта" посилює свій вплив на ринку кур’єрських послуг України. Ми розробили послугу, в якій врахували всі нюанси, які можуть виникнути під час доставки великовагових відправлень, включаючи забір та доставку адресату, – наголошує в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Послуга «Відправлення масою понад 30 кг» стане дуже актуальною як для маленьких торгових компаній, так і для фізичних осіб.

Для замовлення послуги необхідно звернутися до дільниці кур’єрської доставки у своєму обласному центрі та залишити заявку. Після цього зателефонує кур’єр та домовиться про зручний для вас час подачі автомобіля для забирання вантажу. Весь шлях слідування відправлення можна відстежити на сайті "Укрпошти".

Важливою умовою здійснення доставки є те, що відправлення має бути запаковане плівкою і знаходитися на палеті. Також необхідно врахувати габаритні розміри вантажу, які не повинні виходити за межі стандартного палета (ДШВ:1200/80/1800 мм).






На правах реклами