Ми у Facebook
01.02.2016, 07:40

Українському Діду Морозу надійшло понад 40 тисяч листів: який був найцікавішим

Нещодавно завершився масштабний новорічний проект Укрпошти «Пошта
Українського Діда Мороза», який стартував у грудні 2015 року.
Впродовж місяця Український Дід Мороз зі своїми помічниками подорожував містами країни, розносячи новорічно-різдвяні вітання усім маленьким українцям.

"Укрпошта" переводить передачу телеграм в електронний формат

На дідомобілі Дід Мороз відвідав усі обласні центри. Там на нього вже чекали малята. І перше, що робив Дід Мороз, – передавав лист з побажаннями, який написали діти з попереднього міста, в якому він побував, після чого казкові помічники пропонували дітлахам взяти участь у конкурсах та вікторинах. Кожен малюк мав змогу отримати солодкий подарунок від Дідуся, проте тільки після того, як розкаже йому вітальний вірш та поділиться бажаннями – які подарунки він хоче отримати на свято. Також протягом свята за участю дітей, Діда Мороза та Укрпошти відбувалося спецпогашення новорічних «Власних марок» «Пошта Українського Діда Мороза». Загалом свої бажання головному зимовому герою озвучили майже 5 тисяч малят.

Працювала і поштова резиденція Діда Мороза, куди кожен охочий міг написати лист з побажаннями та проханнями. Протягом всього часу до резиденції надійшло 40,5 тис. листів. Помічники Діда Мороза – казкові поштові ельфи – вже відповіли на 4500 з них, і продовжують працювати далі. Листи приходили звідусіль – з Китаю, Японії, Тайваню, Білорусі. Багато звісток прийшло зі шкіл та дитячих садочків.

"Укрпошта" з 1 лютого доставлятиме великовагові вантажі

Були й цікаві листи. Один з них: «Доброго ранку, Діду Морозе! Надішли мені, будь ласка, лист у відповідь, щоб мій тато теж у тебе повірив!». Настя, 6 років.






На правах реклами