Ми у Facebook
23.02.2016, 17:40

Вадим Бурчак завоював золото на Кубку світу з бойового самбо [Фото+Відео]

Рівненський самбіст Вадим Бурчак успішно виступив на XX Міжнародному турнірі - Відкритому чемпіонаті Республіки Білорусь із самбо. У ваговій категорії до 74 кг спортсмен з України став найкращим, здобувши золото.
Ювілейний міжнародний турнір з самбо на призи президента Республіки Білорусь відбувся у столиці країни. Змагання у Мінську тривали два дні з 20 по 21 лютого та зібрали спортсменів із шістнадцяти країн. Загалом, за медалі першого в 2016 році рейтингового для всього світу самбо заходу боролися спортивні самбісти (чоловіки та жінки) і представники бойового самбо.

Майстер спорту міжнародного класу Вадим Бурчак змагався у ваговій категорії до 74 кг. Самбіст із Квасилова переміг у всіх своїх трьох сутичках. У фінальному поєдинку проти білоруса Вадим відправив суперника в нокаут.

Відзначимо, що готував переможця до змагань тренер Дмитро Коба.

Нагадаємо¸ що саме Вадим Бурчак рік тому став першим «рівненським» чемпіоном України з бойового самбо. На чемпіонаті України зі спортивного та бойового самбо серед чоловіків та жінок в Києві у лютому 2015 року повпред Рівненської області здобув історичну перемогу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Представник Рівненщини вперше став чемпіоном України з бойового самбо

Борець із Рівного переміг у Чемпіонаті України та потрапив на Чемпіонат Європи














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ