Фірмові рецепти приготування тіста для піци від рівнянок
Діана Притула:"Я роблю по такому. Виходить тоненька і хрустка."
Ингредиенты: 175 г муки, 1/4 ч .л. соли, 1 ч. л. сухих дрожжей, 125 мл теплой воды, 1 ст. л. оливкового масла
Способ приготовления: Перемешать муку, соль и дрожжи. Соединить в отдельной емкости масло и воду. Влить жидкость в мучную смесь и замесить однородное тесто. Переложить на стол, посыпанный мукой и месить тесто 2-3 минуты.
Переложить тесто в миску и смазать оливковым маслом. Накрыть миску пищевой пленкой и поставить в теплое место на 30-40 минут, или пока тесто не увеличится в объеме в 2 раза.
Затем снова нужно помесить в течение 1-2 минут. Раскатать тесто в круг на присыпанной мукой поверхности и положить на смазанный маслом противень. Сделать небольшие бортики и наполнить начинкой по вкусу."
Оля Ярмольчук
Інгредієнти:
25 гр дріждів,
500 гр борошна,
250 гр води,
2 ч.л. солі і стільки ж цукру.
Приготування:
Дріжді розтерти з цукром та невеликою кількість води,готову суміш влити в суміш борошна і солі,сюдиж додати решту води,вимішувати ложкою,потім додати 3 ст.л.олії і замісити руками. Далі в тепло мінімум на пів годинки,коли підніметься я ділю на двоє і розкачую,при розкачуванні вбере ще трохи борошна на око,в мене виходить дві великих і дуже тоненьких піцци !!! Удачі
Надежда Штенько: "Тісто, яке замішує хлібопічка в мене. Дуже класне"
Інгредієнти:
1,5ч.л. олії
320 мл води
2ч.л. солі
640 г борошна
7 г сипучих дріждів.
Надя Вишнюк: "Виходить пухка і дуже смачна ☺"
Тісто для піци, склад:
Борошно — 4 склянки
Вода — 1 склянку
Дріжджі — 40 грам
Рослинна олія — 1 столова ложка
Приготування:
У зручній глибокій мисці розчинити дріжджі в 1 склянці теплої води і залишити на 10 хвилин. Після додати 1 столову ложку рослинного масла й 4 склянки борошна. Вимісити і залишити підходити на 30 хвилин (поставити в тепле місце і накрити рушником). Тісто збільшується в об’ємі в два рази і виходить м’яке і круте.
Далі, розкочуєте пласт і викладаєте соус і начинку. Тісто для піци готово. Духовку попередньо розігріти стандартно до 180 градусів і випікати, залежно від товщини тіста (якщо тісто тонке, то 8-12 хвилин, якщо товсте, то всі 30 хвилин).
Юлія Демченко
Інгредієнти:
стакан муки
2 ст.л олії
пів стакана теплої води з розведеними сухими дріждями
щіпку солі.
Смачного!
За матеріалами спільноти "ВИЛКА - мікс"
Статті до теми:
Смачна піца в домашніх умовах: рецепт читачки "ОГО"
Як приготувати смачний шашлик в духовці
Рецепт від читачки ОГО: домашній батон за 30 хвилин
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
соцмережі, домашня піца, рівнянки, домашні рецепти, приготування, кулінарія
Теплі вітання з Днем медика у віршах 2024
![](/images/articles/2/small/1706954171.jpg)
День медичного працівника з 2023 року в Україні відзначається 27 липня. Професійний день був започаткований у 1994 році і раніше святкувався у третю неділю червня.
переглядів: 1586
Які свята відзначають у світі і Україні
![](/images/articles/2/small/1720761413.jpeg)
Дізнайтеся, які особливі свята сьогодні, 27 липня, в Україні та світі.
переглядів: 158
Хто святкує іменини і який сьогодні день
![](/images/articles/2/small/1721627926.jpeg)
Сьогодні, 27 липня, в Україні відзначають День медичного працівника. Це професійне свято всіх, хто стоїть на варті нашого здоров'я, забезпечуючи медичну допомогу та рятуючи життя. Також сьогодні віряни вшановують пам'ять святого великомученика Пантелеймона. До Нового року залишилося 157 днів.
переглядів: 178
Після 10 класу учні зможуть змінювати профіль навчання
![](/images/articles/2/small/1722001979.jpg)
Державний стандарт профільної середньої освіти, затверджений урядом вчора, передбачає можливість змінювати профіль навчання для учнів після 10 класу.
переглядів: 260
На фасаді Рівненської гімназії №24 відкрили меморіальну дошку Андрію Сторожуку
![](/images/articles/2/small/1721988360.jpg)
Андрій Сторожук народився 9 листопада 1987 року в місті Рівне. Закінчив Рівненську гімназію №24, вище професійне училище №1 м. Рівне, де здобув професію столяра будівельного, паркетника, верстатника деревообробних верстатів.
переглядів: 317