Фірмові рецепти приготування тіста для піци від рівнянок
Діана Притула:"Я роблю по такому. Виходить тоненька і хрустка."
Ингредиенты: 175 г муки, 1/4 ч .л. соли, 1 ч. л. сухих дрожжей, 125 мл теплой воды, 1 ст. л. оливкового масла
Способ приготовления: Перемешать муку, соль и дрожжи. Соединить в отдельной емкости масло и воду. Влить жидкость в мучную смесь и замесить однородное тесто. Переложить на стол, посыпанный мукой и месить тесто 2-3 минуты.
Переложить тесто в миску и смазать оливковым маслом. Накрыть миску пищевой пленкой и поставить в теплое место на 30-40 минут, или пока тесто не увеличится в объеме в 2 раза.
Затем снова нужно помесить в течение 1-2 минут. Раскатать тесто в круг на присыпанной мукой поверхности и положить на смазанный маслом противень. Сделать небольшие бортики и наполнить начинкой по вкусу."
Оля Ярмольчук
Інгредієнти:
25 гр дріждів,
500 гр борошна,
250 гр води,
2 ч.л. солі і стільки ж цукру.
Приготування:
Дріжді розтерти з цукром та невеликою кількість води,готову суміш влити в суміш борошна і солі,сюдиж додати решту води,вимішувати ложкою,потім додати 3 ст.л.олії і замісити руками. Далі в тепло мінімум на пів годинки,коли підніметься я ділю на двоє і розкачую,при розкачуванні вбере ще трохи борошна на око,в мене виходить дві великих і дуже тоненьких піцци !!! Удачі
Надежда Штенько: "Тісто, яке замішує хлібопічка в мене. Дуже класне"
Інгредієнти:
1,5ч.л. олії
320 мл води
2ч.л. солі
640 г борошна
7 г сипучих дріждів.
Надя Вишнюк: "Виходить пухка і дуже смачна ☺"
Тісто для піци, склад:
Борошно — 4 склянки
Вода — 1 склянку
Дріжджі — 40 грам
Рослинна олія — 1 столова ложка
Приготування:
У зручній глибокій мисці розчинити дріжджі в 1 склянці теплої води і залишити на 10 хвилин. Після додати 1 столову ложку рослинного масла й 4 склянки борошна. Вимісити і залишити підходити на 30 хвилин (поставити в тепле місце і накрити рушником). Тісто збільшується в об’ємі в два рази і виходить м’яке і круте.
Далі, розкочуєте пласт і викладаєте соус і начинку. Тісто для піци готово. Духовку попередньо розігріти стандартно до 180 градусів і випікати, залежно від товщини тіста (якщо тісто тонке, то 8-12 хвилин, якщо товсте, то всі 30 хвилин).
Юлія Демченко
Інгредієнти:
стакан муки
2 ст.л олії
пів стакана теплої води з розведеними сухими дріждями
щіпку солі.
Смачного!
За матеріалами спільноти "ВИЛКА - мікс"
Статті до теми:
Смачна піца в домашніх умовах: рецепт читачки "ОГО"
Як приготувати смачний шашлик в духовці
Рецепт від читачки ОГО: домашній батон за 30 хвилин

соцмережі, домашня піца, рівнянки, домашні рецепти, приготування, кулінарія
У березні на Рівненщині народилося 771 немовля

Упродовж березня 2025 року в області зареєстровано 771 новонародженого. Про це повідомили в обласному управлінні юстиції.
переглядів: 246
У Рівненській громаді знижується захворюваність на грип, ГРВІ та COVID-19

Захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції у Рівненській міській територіальній громаді демонструє тенденцію до зниження.
переглядів: 268
Рівненські нейрохірурги врятували 9-річного Макара після тяжкої ДТП

У Рівненській обласній дитячій лікарні нейрохірурги здійснили справжнє диво, врятувавши 9-річного Макара з села Шубків, який потрапив у критичному стані після того, як його збив мікроавтобус.
переглядів: 453
9 квітня Рівне проведе в останню путь захисника України Олега Переходька

Завтра, 9 квітня 2025 року, Рівне знову порине у скорботі, прощаючись зі своїм Героєм – солдатом Олегом Миколайовичем Переходьком, який віддав своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів на Луганському напрямку.
переглядів: 469
Від депутата до морпіха: Василь Жабчик — про свій вибір, війну і силу

У часи, коли доля країни вирішується на полі бою, справжнє лідерство і патріотизм проявляються не лише в кабінетах чи сесійних залах, а передусім — на передовій. Василь Жабчик — депутат Рівненської районної ради, який не став чекати кращого моменту чи сховатися за мандатом.
переглядів: 697