10.03.2016, 21:00
Фірмові рецепти приготування тіста для піци від рівнянок
Своїми секретними рецептами рівненські господині ділилися в соцмережах.
Піца протягом багатьох років є улюбленою стравою багатьох рівнян та й готувати її не так уже й важко. Головне у цій справі - знати хороший рецепт приготування тіста. Кількома перевіреними поділилися рівнянки у соцмережах. Спробуйте і ви:
Діана Притула:"Я роблю по такому. Виходить тоненька і хрустка."
Ингредиенты: 175 г муки, 1/4 ч .л. соли, 1 ч. л. сухих дрожжей, 125 мл теплой воды, 1 ст. л. оливкового масла
Способ приготовления: Перемешать муку, соль и дрожжи. Соединить в отдельной емкости масло и воду. Влить жидкость в мучную смесь и замесить однородное тесто. Переложить на стол, посыпанный мукой и месить тесто 2-3 минуты.
Переложить тесто в миску и смазать оливковым маслом. Накрыть миску пищевой пленкой и поставить в теплое место на 30-40 минут, или пока тесто не увеличится в объеме в 2 раза.
Затем снова нужно помесить в течение 1-2 минут. Раскатать тесто в круг на присыпанной мукой поверхности и положить на смазанный маслом противень. Сделать небольшие бортики и наполнить начинкой по вкусу."
Оля Ярмольчук
Інгредієнти:
25 гр дріждів,
500 гр борошна,
250 гр води,
2 ч.л. солі і стільки ж цукру.
Приготування:
Дріжді розтерти з цукром та невеликою кількість води,готову суміш влити в суміш борошна і солі,сюдиж додати решту води,вимішувати ложкою,потім додати 3 ст.л.олії і замісити руками. Далі в тепло мінімум на пів годинки,коли підніметься я ділю на двоє і розкачую,при розкачуванні вбере ще трохи борошна на око,в мене виходить дві великих і дуже тоненьких піцци !!! Удачі
Надежда Штенько: "Тісто, яке замішує хлібопічка в мене. Дуже класне"
Інгредієнти:
1,5ч.л. олії
320 мл води
2ч.л. солі
640 г борошна
7 г сипучих дріждів.
Надя Вишнюк: "Виходить пухка і дуже смачна ☺"
Тісто для піци, склад:
Борошно — 4 склянки
Вода — 1 склянку
Дріжджі — 40 грам
Рослинна олія — 1 столова ложка
Приготування:
У зручній глибокій мисці розчинити дріжджі в 1 склянці теплої води і залишити на 10 хвилин. Після додати 1 столову ложку рослинного масла й 4 склянки борошна. Вимісити і залишити підходити на 30 хвилин (поставити в тепле місце і накрити рушником). Тісто збільшується в об’ємі в два рази і виходить м’яке і круте.
Далі, розкочуєте пласт і викладаєте соус і начинку. Тісто для піци готово. Духовку попередньо розігріти стандартно до 180 градусів і випікати, залежно від товщини тіста (якщо тісто тонке, то 8-12 хвилин, якщо товсте, то всі 30 хвилин).
Юлія Демченко
Інгредієнти:
стакан муки
2 ст.л олії
пів стакана теплої води з розведеними сухими дріждями
щіпку солі.
Смачного!
За матеріалами спільноти "ВИЛКА - мікс"
Статті до теми:
Смачна піца в домашніх умовах: рецепт читачки "ОГО"
Як приготувати смачний шашлик в духовці
Рецепт від читачки ОГО: домашній батон за 30 хвилин
Діана Притула:"Я роблю по такому. Виходить тоненька і хрустка."
Ингредиенты: 175 г муки, 1/4 ч .л. соли, 1 ч. л. сухих дрожжей, 125 мл теплой воды, 1 ст. л. оливкового масла
Способ приготовления: Перемешать муку, соль и дрожжи. Соединить в отдельной емкости масло и воду. Влить жидкость в мучную смесь и замесить однородное тесто. Переложить на стол, посыпанный мукой и месить тесто 2-3 минуты.
Переложить тесто в миску и смазать оливковым маслом. Накрыть миску пищевой пленкой и поставить в теплое место на 30-40 минут, или пока тесто не увеличится в объеме в 2 раза.
Затем снова нужно помесить в течение 1-2 минут. Раскатать тесто в круг на присыпанной мукой поверхности и положить на смазанный маслом противень. Сделать небольшие бортики и наполнить начинкой по вкусу."
Оля Ярмольчук
Інгредієнти:
25 гр дріждів,
500 гр борошна,
250 гр води,
2 ч.л. солі і стільки ж цукру.
Приготування:
Дріжді розтерти з цукром та невеликою кількість води,готову суміш влити в суміш борошна і солі,сюдиж додати решту води,вимішувати ложкою,потім додати 3 ст.л.олії і замісити руками. Далі в тепло мінімум на пів годинки,коли підніметься я ділю на двоє і розкачую,при розкачуванні вбере ще трохи борошна на око,в мене виходить дві великих і дуже тоненьких піцци !!! Удачі
Надежда Штенько: "Тісто, яке замішує хлібопічка в мене. Дуже класне"
Інгредієнти:
1,5ч.л. олії
320 мл води
2ч.л. солі
640 г борошна
7 г сипучих дріждів.
Надя Вишнюк: "Виходить пухка і дуже смачна ☺"
Тісто для піци, склад:
Борошно — 4 склянки
Вода — 1 склянку
Дріжджі — 40 грам
Рослинна олія — 1 столова ложка
Приготування:
У зручній глибокій мисці розчинити дріжджі в 1 склянці теплої води і залишити на 10 хвилин. Після додати 1 столову ложку рослинного масла й 4 склянки борошна. Вимісити і залишити підходити на 30 хвилин (поставити в тепле місце і накрити рушником). Тісто збільшується в об’ємі в два рази і виходить м’яке і круте.
Далі, розкочуєте пласт і викладаєте соус і начинку. Тісто для піци готово. Духовку попередньо розігріти стандартно до 180 градусів і випікати, залежно від товщини тіста (якщо тісто тонке, то 8-12 хвилин, якщо товсте, то всі 30 хвилин).
Юлія Демченко
Інгредієнти:
стакан муки
2 ст.л олії
пів стакана теплої води з розведеними сухими дріждями
щіпку солі.
Смачного!
За матеріалами спільноти "ВИЛКА - мікс"
Статті до теми:
Смачна піца в домашніх умовах: рецепт читачки "ОГО"
Як приготувати смачний шашлик в духовці
Рецепт від читачки ОГО: домашній батон за 30 хвилин
Категорія: Новини > Життя
Автор: OGO.uaКоментарів: 1Переглядів: 7917соцмережі, домашня піца, рівнянки, домашні рецепти, приготування, кулінарія
Інші статті рубрики:
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 123
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 167
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 105
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 177
Який сьогодні день 19 квітня?
Сьогодні, 19 квітня, п'ятниця, 110 день року, до початку 2025 року залишилося 256 дні.
переглядів: 193