Фірмові рецепти приготування тіста для піци від рівнянок
Діана Притула:"Я роблю по такому. Виходить тоненька і хрустка."
Ингредиенты: 175 г муки, 1/4 ч .л. соли, 1 ч. л. сухих дрожжей, 125 мл теплой воды, 1 ст. л. оливкового масла
Способ приготовления: Перемешать муку, соль и дрожжи. Соединить в отдельной емкости масло и воду. Влить жидкость в мучную смесь и замесить однородное тесто. Переложить на стол, посыпанный мукой и месить тесто 2-3 минуты.
Переложить тесто в миску и смазать оливковым маслом. Накрыть миску пищевой пленкой и поставить в теплое место на 30-40 минут, или пока тесто не увеличится в объеме в 2 раза.
Затем снова нужно помесить в течение 1-2 минут. Раскатать тесто в круг на присыпанной мукой поверхности и положить на смазанный маслом противень. Сделать небольшие бортики и наполнить начинкой по вкусу."
Оля Ярмольчук
Інгредієнти:
25 гр дріждів,
500 гр борошна,
250 гр води,
2 ч.л. солі і стільки ж цукру.
Приготування:
Дріжді розтерти з цукром та невеликою кількість води,готову суміш влити в суміш борошна і солі,сюдиж додати решту води,вимішувати ложкою,потім додати 3 ст.л.олії і замісити руками. Далі в тепло мінімум на пів годинки,коли підніметься я ділю на двоє і розкачую,при розкачуванні вбере ще трохи борошна на око,в мене виходить дві великих і дуже тоненьких піцци !!! Удачі
Надежда Штенько: "Тісто, яке замішує хлібопічка в мене. Дуже класне"
Інгредієнти:
1,5ч.л. олії
320 мл води
2ч.л. солі
640 г борошна
7 г сипучих дріждів.
Надя Вишнюк: "Виходить пухка і дуже смачна ☺"
Тісто для піци, склад:
Борошно — 4 склянки
Вода — 1 склянку
Дріжджі — 40 грам
Рослинна олія — 1 столова ложка
Приготування:
У зручній глибокій мисці розчинити дріжджі в 1 склянці теплої води і залишити на 10 хвилин. Після додати 1 столову ложку рослинного масла й 4 склянки борошна. Вимісити і залишити підходити на 30 хвилин (поставити в тепле місце і накрити рушником). Тісто збільшується в об’ємі в два рази і виходить м’яке і круте.
Далі, розкочуєте пласт і викладаєте соус і начинку. Тісто для піци готово. Духовку попередньо розігріти стандартно до 180 градусів і випікати, залежно від товщини тіста (якщо тісто тонке, то 8-12 хвилин, якщо товсте, то всі 30 хвилин).
Юлія Демченко
Інгредієнти:
стакан муки
2 ст.л олії
пів стакана теплої води з розведеними сухими дріждями
щіпку солі.
Смачного!
За матеріалами спільноти "ВИЛКА - мікс"
Статті до теми:
Смачна піца в домашніх умовах: рецепт читачки "ОГО"
Як приготувати смачний шашлик в духовці
Рецепт від читачки ОГО: домашній батон за 30 хвилин
соцмережі, домашня піца, рівнянки, домашні рецепти, приготування, кулінарія
Зміни з 1 грудня 2024 року: програми підтримки, бронювання, виплати та податки
З 1 грудня 2024 року в Україні почнуть діяти нові державні програми підтримки населення, зміняться правила бронювання військовозобов’язаних, продовжаться виплати для пенсіонерів від ООН, а також набуде чинності закон про підвищення податків.
переглядів: 144
30 листопада – День святого апостола Андрія: значення та традиції свята
День святого Андрія Першозваного – одне з найбільш шанованих свят в українській культурі, яке відзначається 30 листопада.
переглядів: 148
Новим командувачем Сухопутних військ України став Михайло Драпатий
Генерал-майор Михайло Драпатий успішно організував оборону на Харківському напрямку та зірвав наступальну операцію російських сил.
переглядів: 167
Церковний календар на грудень 2024: які свята відзначають православні?
Грудень – місяць великих свят для православних християн. Цього місяця крім Різдва Христового, віряни відзначатимуть день святителя Миколая та Собор Пресвятої Богородиці. А за новим календарем завершиться Різдвяний піст.
переглядів: 255
На фасаді рівненського ліцею з’явилася меморіальна дошка на честь загиблого захисника
На фасаді Рівненського ліцею №2 відбулася урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя України Тараса Замлинного.
переглядів: 227