Ми у Facebook
21.03.2016, 21:00

Чим зайняти дитину під час весняних канікул

Джерело фото: www.05366.com.ua

Ми підготували для вас 5 цікавих ідей.
Так, уже стало відомо, коли школярі Рівненщини підуть на весняні канікули.

У деяких школах цей довгоочікуваний для багатьох дітей період розпочався уже сьогодні. А для того, щоб ці дні не пройшли даремно, ми підготували кілька цікавих ідей для дитячого дозвілля:

1. Навчіть дитину готувати. Таке заняття буде і корисним і веселим. Найкращий варіант - приготування фірмових страв усією сім'єю. Набуті під час канікул кулінарні навики вашим дітям обов'язково знадобляться.

РЕЦЕПТИ від "ОГО"

2. Пікнік. Весна - чудова пора для організації пікніків. Тут не обов'язково скликати десятки гостей і кілька днів готуватися до частувань. Організуйте такий відпочинок для усієї сім'ї - і дітям сподобається і дорослі відпочинуть.

3. Відвідування розважальних центрів та центрів особистісного розвитку. Якщо ваша дитина постійно прагне до нових відкриттів та яскравих вражень - відведіть її на урок танців, малювання, у центр розваг тощо. Тим паче, що подібних закладів у Рівному вистачає:

- рівненські центри розвитку для всієї сім'ї

- розважальні центри Рівного

- художні студії у Рівному

- перелік спортивних центрів Рівного для дітей

4. Читання книг. Під час канікул не варто обтяжувати дитину постійним навчанням чи підтягуванням знань, але для юних любителів літератури чудовим варіантом дозвілля стане нова книга.

Перелік корисних та цікавих книг для 10-річних

5. Ігри - це один з найефективніших способів розвитку дитини, тому вони обов'язково повинні бути включені в план на весняні канікули 2016. Причому гри для дітей повинні бути різними: і інтелектуальними, і активними, і розвиваючими логічне мислення і пам'ять.

Навіть якщо ви більшу частину свого дня проводите на роботі, знайдіть час для розваг з дитиною хоча б ввечері. Можете віддати перевагу настільним іграм: шахи, шахмати, нарди, морський бій тощо. Для прихильників активного дозвілля підійдуть ігри на свіжому повітрі: футбол, волейбол, бадмінтон. У квартирі також можете пограти в твістер, показуху тощо.

Ну а головне під час весняних канікул - отримати масу яскравих вражень та позитивних емоцій, які створять енергетичний заряд для подальшого навчання ваших дітей.







На правах реклами