Рецепти консервування березового соку
Корисні властивості березового соку
На відро свіжого березового соку кладуть до 3 кг цукру, 2 літри вина чи горілки та штук 5 дрібго порізаних лимонів із шкіркою. Заливають у дежку й ставлять на 2 місяці в погреб чи комору. По тому напій розливають у пляшки й витримують у горизонтальному положенні ще 3-4 тижні, після чого отримують готовий алкогольний продукт.
Настоянка із березового соку
Березовий сироп
Березовий сік зі смородиною
З березового соку готують також сироп, який згодом можна додавати в напої. Для цього рідину випарюють на повільному вогні при відкритій кришці, поки вміст не загусне до консистенції меду. Потім сироп треба злити в банку і зберігати в холодильнику.
БІЛЬШЕ рецептів

Астропрогноз для всіх знаків на 11 травня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 281
Як навчитись швидко прибирати: поради, які спростять життя

Прості поради для легкого прибирання.
переглядів: 786
Легкий та корисний салат, який полюбить вся сім'я: рецепт

Смачний і красивий салат — чудовий зразок французького смаку
переглядів: 1667
День бузку в Пересопниці: свято краси, мистецтва та підтримки ЗСУ 11 травня

Завтра, 11 травня, мальовниче село Пересопниця Рівненського району знову стане центром весняної краси та патріотичного духу, адже тут відбудеться традиційне свято – День бузку. Цьогоріч програма поєднає чарівні аромати весни, унікальне українське мистецтво та можливість підтримати наших захисників.
переглядів: 397
Увага: кліщі! Поради медиків, як уберегтися від небезпечних укусів

З приходом весни та потепління в Україні розпочався сезон активності кліщів. Медики та епідеміологи попереджають про зростання кількості випадків укусів цих небезпечних павукоподібних серед населення.
переглядів: 937