Ми у Facebook
16.09.2016, 07:20

Як приготувати смачні чебуреки в домашніх умовах [+Фото]

Усі ми знаємо, що домашня їжа - найкраща, адже готується вона нашими руками, з любов'ю і з перевірених інгредієнтів. Саме тому ми пропонуємо ще один домашній рецепт. Цього разу готуватимемо смачні домашні чебуреки.
Чебуреки "Домашні"

Інгредієнти:

борошно - 4 склянки
вода - 1,5 склянки
яйця курячі - 1 шт.
олія рослинна - 2 ст. л.
сіль - 0,5 ч. л.
цукор - 0,5 ч. л.
фарш свинячий - 500 г
цибуля - 2 шт.



Приготування:
Фарш викладаємо у глибоку миску, змішуємо із зеленню, цибулею та спеціями.

Готуємо тісто: борошно висипаємо у глибоку посудину, вливаєму туди стакан гарячої води і додаємо дрібку солі. Перемішуємо тісто руками або лопаткою і отримуємо заварний варіант тіста.

В іншій мисці змішуємо борошно з розбитим яйцем, рослинною олією, сіллю та цукром. Потім виливаємо заварне тісто і перемішуємо всю суміш руками. Тісто загортаємо плівкою і залишаємо настоятися.



Після того як пройде півгодини, з тіста розкачуємо великі тонкі млинці і викладаємо на них трохи фаршу (попередньо додавши до нього 100 гр води). Закріплюємо краї руками і придавлюємо виделкою.



Чебуреки розкладаємо на сковороді і обсмажуємо до коричневої скоринки.



Смачного!

Статті до теми:

Фірмові рецепти приготування тіста для піци від рівнянок

Рецепт від читачки ОГО: домашній батон за 30 хвилин

Салати з редиски: топ-5 оригінальних рецептів [+Фото]





На правах реклами