Ми у Facebook
18.05.2016, 11:20

Рівненський нардеп - про те, як припинити шахрайську "благодійність"

Нардеп від Рівненщини Вадим Сидорчук повідомив про те, що Верховна Рада збирається проголосувати за законопроекти для припинення збору коштів під вигляджом благодійності шахраями.
ПОвідомлення про шахраїв, які користуються довірливістю і добротою людей, все частіше з'являються у ЗМІ. Про останнє з них на Рівненщині портал ОГО писав у публікації На Рівненщині дівчина заробляла на благодійній допомозі

На Рівненщині спіймали шахраїв, які обдурювали покупців в інтернеті

Тепер у Верховній Раді хочуть спробувати цій проблемі запобігти. Про це нардеп від Рівненщини Вадим Сидорчук написав у соцмережі Фейсбук:

"Відповідь на те, як припинити шахрайство є – смс-благодійність.
Сьогодні на порядку денному законопроекти 2297, 2297-1 і 3467, які ми розглядали в нашому комітеті податкової та митної політики. СМС-благодійність – це альтернатива готівковому збору пожертв.

Цими законопроектами благодійні текстові повідомлення будуть звільнені від оподаткування, що надасть можливість перераховувати на благодійні цілі всю заявлену абонентом суму.Також плюс є в тому, що цей безпечний спосіб не вимагає від користувача залишати додаткові персональні дані.

Рівнянам продавали підроблені пральні порошки і шампуні


Здійснення благодійності має всі шанси стати досить популярним у нашій країні та справжньою альтернативою нерідко непрозорому та шахрайському стихійному збору коштів у благодійні скриньки.

Це – легкий та сучасний збір коштів, який може врятувати чи допомогти".





На правах реклами