Ми у Facebook
20.05.2016, 11:00

Працівники «Українських лісопилень» передали допомогу військовим

Працівники деревообробного підприємства «Українські лісопильні» передали допомогу військовій частині А2390, що знаходиться у с. Велика Любаша. Понад півсотні українських книг історичної та патріотичної тематики на загальну суму близько 5000 грн. було передано до бібліотеки частини.
Серед них є такі книги, як «Битва під Берестечком» (В. Брехуненка), «Герої Українського неба» «Українські збройні сили» (Я.Тинченка), історична праця «Мазепа» (Б. Кентржинського), «2014» (В. Іванченка) та інші.

Фінський погляд на Україну: інтерв’ю іноземного експерта з монтажу обладнання «Українських лісопилень»

Директор ТОВ «Українські лісопильні» розповідає: «Ми хочемо підтримати наших вояків літературою, яка формує і підносить патріотичний дух та національну свідомість. Адже сьогодні це дуже важливо. Сподіваємось, що наш візит сюди не останній». Окрім того, для військових була оформлена піврічна передплата на тижневик «Український тиждень» та газету «Новини Костопільщини».

Керівний склад військової частини передає щиру подяку підприємству та відмічає, що зараз солдати проявлять посилений інтерес до читання книг про історію Української держави, а також про події, які відбуваються сьогодні у нашій країні.

У Костополі буде новий завод

Передача допомоги відбувалася відповідно до рішення власників товариства «Українські лісопильні» щодо участі у програмі шефства Костопільської районної державної адміністрації над військовою частиною А2390 у 2016 році.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ