Ми у Facebook
31.05.2016, 11:00

У Рівненській ОДА вручили грошовий сертифікат відомому плавцю-рекордсмену [+Фото]

Заступник голови Рівненської облдержадміністрації (ОДА) Світлана Богатирчук-Кривко відзначила досягнення відомого рівненського плавця. На урочистій зустрічі з Михайлом Романчуком представник влади вручила спортсмену грошовий сертифікат як заохочення для подальших успіхів.
На чемпіонаті Європи з водних видів спорту, що пройшли цього місяця у Лондоні, Михайло здобув дві бронзові медалі на дистанціях 1500 м та 800 м і встановив особистий рекорд.

«Бронзові нагороди Михайла на чемпіонаті Європи – це значне досягнення як для Рівненщини, так і для України. Ми покладаємо великі сподівання на те, що він гідно представить нашу країну на олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро», - зазначила заступник голови ОДА.

Від Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко вручила спортсмену сертифікат на виплату одноразової грошової допомоги у розмірі вісім мінімальних заробітних плат.

Також матеріальну підтримку отримав і тренер юнака – Петро Нагорний.

«Ми ставимо дуже високі цілі і намагаємося їх досягнути. На Олімпіаді я зроблю все можливе, аби достойно представити свою країну», - пообіцяв Михайло.

Довідково. Михайло Романчук - багаторазовий рекордсмен України, член збірної команди України з плавання, учасник чемпіонатів Європи та світу. На сьогоднішній день він вже завоював дві олімпійські ліцензії на дистанцію 400 м та 1500 м.

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко не залишив поза увагою перемогу рівненчанина Михайла Романчука на Кубку світу з плавання.

«Вітаю Михайла Романчука зі здобуттям золотої медалі на Кубку світу з плавання. Браво, чемпіоне!» - написав пан Порошенко під світлиною, на якій фотограф зафіксував мить тріумфу спортсмена з Рівного.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівнянин здобув «золото» на кубку світу з плавання

Рівнянин завоював свою другу медаль на Кубку світу з плавання












На правах реклами