Ми у Facebook
25.06.2016, 20:30

Любовний гороскоп на 26 червня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних стосунках?
ОВЕН. Ваша роздратованість незрозуміло чим здатна зіпсувати вихідний і собі, і вашій половинці? Розслабтеся, заспокойтеся – і до вас потягнуться люди.

ТЕЛЕЦЬ. Візьміть себе і ситуацію в руки, образи та сварки ні до чого не приведуть, краще влаштуйте маленьке свято і собі, і рідним та коханим.

БЛИЗНЮКИ. Нове знайомство може виявитись нетривалим і несерйозним.

РАК. Гарний день, який обіцяє цікаві зустрічі, подорожі, романтичні знайомства з можливим продовженням. Але тримайте вухо гостро – суперники не дрімають!

ЛЕВ. Вас потягне на облаштування сімейного гніздечка або пошуку нових джерел доходів, щоб ваша половинка була щаслива, а все сімейство цінувало й поважало.

ДІВА. Не афішуйте своїх планів та нових коханих. Всьому свій час.

ТЕРЕЗИ. Чудовий день для сімейного відпочинку, а вечір – для романтичних прогулянок, поцілунків та розмов на інтимні теми.

СКОРПІОН. Найкращий спосіб зберегти мир та гармонію в стосунках – піти на компроміс.

СТРІЛЕЦЬ. Випадкові знайомства можуть завести не туди, куди треба. Не надто довіряйте новим знайомим. Будьте обачні й думайте головою.

КОЗЕРІГ. Утримайтесь від будь-яких розмов на неприємні теми, але й не обманюйте свою половинку, бо можете серйозно посваритися з коханою людиною.

ВОДОЛІЙ. Подивіться уважно на себе в дзеркало, порадьтеся з друзями та рідними – і ви зрозумієте, що не так у вашому особистому житті.

РИБИ. Найкомфортніше і найвпевненіше почуватиметеся вдома, тож на любовне побачення свою симпатію запрошуйте до себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 25 червня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами