Ми у Facebook
29.09.2016, 18:27

ФОТО - У Рівному відкрили найбільший паб міста - "Сталева Гора"

У суботу, 24 вересня, відбулось офіційне відкриття найбільшого пабу у Рівному “Сталева Гора”.

БІЛЬШЕ ФОТО

У Рівному досить мала кількість закладів, де можна вільно, в приємній атмосфері насолодитися якісним крафтовим пивом. Тому у творців “Сталевої Гори” з’явилася ідея просторого пабу, де не тільки вариться та споживається пиво, а й повноцінно втілений сам принцип пабної культури - прийнятні ціни, демократичний дрес-код, сервіс, доступний майже кожному жителю нашого міста.



“Сталева Гора” займає два поверхи і може розмістити до 400 відвідувачів. У закладі можна обрати один з трьох залів: на першому поверсі знаходиться пабна зона та фан-зона, де відвідувачам запропонують випити пива та перекусити з друзями, повболівати за улюблені спортивні команди, на другому - лаунж-зона, де буде комфортно відпочити великій компанії, сцена та велика дитяча кімната, де сподобається розважитись маленьким відвідувачам. Найближчим часом у “Сталевій Горі” планують відкрити і спеціальну ігрову зону для дорослих, де можна буде пограти в електронний дартс та бір-понг.







БІЛЬШЕ ФОТО


У закладі варять два види пива “Stahlberg” (з нім. “сталева гора”) - темне та світле. Це класичний німецький пілснер, для приготування якого не використовують жодних сторонніх домішок, а тільки хміль, солод, воду та живі дріжджі. Всю сировину привозять у заклад з Німеччини, а хмільний напій варять за німецькими технологіями. Таким чином, пиво має традиційний та приємний смак, який задовольнить будь-якого поціновувача хорошого крафтового пива.



Меню у пабі дуже різноманітне та ціни у ньому доволі демократичні. Меню було розроблене спеціально під пиво - є багатий асортимент закусок, пивні сети для великих компаній. Головна родзинка “Сталевої Гори” - оригінальні чипси із солоного огірка, смажені у фритюрі. Прочитавши про незвичну закуску в меню, відразу ж хочеться скуштувати новинку під пиво!




БІЛЬШЕ ФОТО



У закладі все продумано до деталей - інтер’єр, сервіс, їжа, пиво, розваги. З вечора п’ятниці тут діє спеціальна шоу-програма. Відтепер можна відпочивати з друзями під якісну музику рівненських виконавців, а також стати учасником різноманітних рухливих конкурсів від закладу, де переможці у подарунок отримують безкоштовне пиво від пабу.

Пиво - це той напій, споживання якого потребує певної обстановки, і у “Сталевій Горі” створили все можливе для комфорту своїх відвідувачів. Тож завітайте самі та переконайтесь!


БІЛЬШЕ ФОТО


Паб "Сталева Гора"
м. Рівне, вул.Відінська, 1б
Замовлення столиків за тел. (097) 00 22 053



на правах реклами





На правах реклами