Готуємо смачну картоплю з грибами в горщиках [+Фото]
1 кг картоплі
200 г печериць (можна й інших грибів)
6 мисливських ковбасок
2 цибулини
1 стакан сметани
700 мл бульйону
рослинна олія для смаження
сіль, перець горошком, зелень, лавровий лист за смаком.
Приготування страви:
Картоплю почистьте, помийте, наріжте невеликими кубиками і злегка обсмажте на олії. Очищені гриби і цибулю подрібніть та обсмажте.
Мисливську ковбаску поріжте кружальцями.
Інгредієнти викладайте в горщики шарами: смажені гриби з цибулею, мисливські ковбаски, картопля.
Сметану змішайте з бульйоном, посоліть, поперчіть та залийте в горщики.
Страву поставте в холодну духовку і готуйте близько години при температурі 180 градусів. Перед подачею картоплю посипайте зеленню.
Смачного!
Статті до теми:
Картопля, запечена з часником, лимонною цедрою і сиром
Топ-5 рецептів пісних страв з картоплі
Готуємо картопляні галушки з м'ясною начинкою [+Фото]
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 357
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 318
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 426
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 382
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 420