Ми у Facebook
19.10.2016, 07:20

Як приготувати смачний тортик до чаю на сковороді [+Фото]

Для цього пропонуємо скористатися простим фоторецептом.
Інгредієнти:

Для коржів:
близько 600 г борошна
1 банка згущеного молока
1 яйце
1 ч.л. гашеної соди або розпушувача

Для крему:
750 мл молока
200 г вершкового масла
300 г цукру
2 яйця
5 ст.л. борошна
1 п. ванільного цукру
горіхи.

Приготування:
У глибоку посудину влийте згущене молоко, додайте яйце і просіяне борошно, змішане з розпушувачем. Замісіть тісто, щоб не липло до рук. Тісто розділіть на 8 рівних частин, з кожної викачайте млинець.



Випікайте млинці для торта потрібно до золотої скоринки з обох сторін на сухій сковороді. Готові коржі охолодити, обрізати краї, які потім використаються для посипання торта.



Для приготування крему в каструлю влийте молоко, додайте яйця, цукор, ванільний цукор і борошно. Все перемішайте і поставте на вогонь. Постійно помішуючи доведіть крем до кипіння, потім варіть до загустіння ще близько 5-ти хвилин. До гарячого крему додайте розм'якшене масло, добре перемішайте, збийте міксером на низькій швидкості.

Кожен корж торта змащувати теплим кремом.



Обрізки від коржів подрібнити і змішати з горіхами. Готовими крихтами обсипати торт з усіх сторін, поставити на ніч в холодильник.



Смачного!

Статті до теми:

Топ-5 рецептів тортів без випічки [+Фото]

П'ять кращих рецептів домашніх тортів [+Фото]

Смачний торт від Ірини Лавренюк!





На правах реклами