Ми у Facebook
31.10.2016, 07:20

Готуємо ароматні пампушки з часником до борщу [+Фото]

Для приготування ароматних пампушок пропонуємо скористатися фоторецептом.
Інгредієнти:

200 мл теплої води
1,5 ч.л. сухих дріжджів
1 ч.л. цукру
близько 450 г борошна
100 мл теплого молока
3 ст.л. олії
1 яєчний жовток.

Для заправки:
2 ст.л. соняшникової олії
1 ч.л. солі
2 ст.л. води
3 зубчики часнику
зелень

Приготування:
У теплу воду додаємо дріжджі та цукор, перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин.

Окремо, у глибоку миску, просійте борошно, додайте дрібку солі, тепле молоко, воду з дріжджями, олію, замісіть тісто. Готове тісто покладіть у миску та помажте зверху олією, накрийте рушником і залиште у теплому місці на 30 хв.



Потім тісто розділіть на 12 булочок і викладіть їх на змащену олією форму. Майбутні булочки знову накрийте рушником і залиште ще на 20 хв. у теплому місці.



Яєчний жовток збийте та змастіть ним пампушки.



Випікайте булочки у заздалегідь розігрітій духовці 35 хв. при температурі 190 С.

Поки пампушки готуються, готуємо заправку. Для цього у мисці змішайте соняшникову олію, сіль, воду, подрібнений часник, зелень.

Готові пампушки полийте часниковою заправкою і подавайте до борщу. За бажанням їх можна їсти і з іншими стравами.



Смачного!

Читати також:

Як приготувати смачні чебуреки в домашніх умовах [+Фото]

Готуємо запіканку з макаронів на сніданок

Готуємо смачні м'ясні "стіжки" під шубою [+Фото]





На правах реклами