31.10.2016, 07:20
Готуємо ароматні пампушки з часником до борщу [+Фото]
Для приготування ароматних пампушок пропонуємо скористатися фоторецептом.
Інгредієнти:
200 мл теплої води
1,5 ч.л. сухих дріжджів
1 ч.л. цукру
близько 450 г борошна
100 мл теплого молока
3 ст.л. олії
1 яєчний жовток.
Для заправки:
2 ст.л. соняшникової олії
1 ч.л. солі
2 ст.л. води
3 зубчики часнику
зелень
Приготування:
У теплу воду додаємо дріжджі та цукор, перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин.
Окремо, у глибоку миску, просійте борошно, додайте дрібку солі, тепле молоко, воду з дріжджями, олію, замісіть тісто. Готове тісто покладіть у миску та помажте зверху олією, накрийте рушником і залиште у теплому місці на 30 хв.
Потім тісто розділіть на 12 булочок і викладіть їх на змащену олією форму. Майбутні булочки знову накрийте рушником і залиште ще на 20 хв. у теплому місці.
Яєчний жовток збийте та змастіть ним пампушки.
Випікайте булочки у заздалегідь розігрітій духовці 35 хв. при температурі 190 С.
Поки пампушки готуються, готуємо заправку. Для цього у мисці змішайте соняшникову олію, сіль, воду, подрібнений часник, зелень.
Готові пампушки полийте часниковою заправкою і подавайте до борщу. За бажанням їх можна їсти і з іншими стравами.
Смачного!
Читати також:
Як приготувати смачні чебуреки в домашніх умовах [+Фото]
Готуємо запіканку з макаронів на сніданок
Готуємо смачні м'ясні "стіжки" під шубою [+Фото]
200 мл теплої води
1,5 ч.л. сухих дріжджів
1 ч.л. цукру
близько 450 г борошна
100 мл теплого молока
3 ст.л. олії
1 яєчний жовток.
Для заправки:
2 ст.л. соняшникової олії
1 ч.л. солі
2 ст.л. води
3 зубчики часнику
зелень
Приготування:
У теплу воду додаємо дріжджі та цукор, перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин.
Окремо, у глибоку миску, просійте борошно, додайте дрібку солі, тепле молоко, воду з дріжджями, олію, замісіть тісто. Готове тісто покладіть у миску та помажте зверху олією, накрийте рушником і залиште у теплому місці на 30 хв.
Потім тісто розділіть на 12 булочок і викладіть їх на змащену олією форму. Майбутні булочки знову накрийте рушником і залиште ще на 20 хв. у теплому місці.
Яєчний жовток збийте та змастіть ним пампушки.
Випікайте булочки у заздалегідь розігрітій духовці 35 хв. при температурі 190 С.
Поки пампушки готуються, готуємо заправку. Для цього у мисці змішайте соняшникову олію, сіль, воду, подрібнений часник, зелень.
Готові пампушки полийте часниковою заправкою і подавайте до борщу. За бажанням їх можна їсти і з іншими стравами.
Смачного!
Читати також:
Як приготувати смачні чебуреки в домашніх умовах [+Фото]
Готуємо запіканку з макаронів на сніданок
Готуємо смачні м'ясні "стіжки" під шубою [+Фото]
Категорія: Новини > Життя
Автор: OGO.uaПереглядів: 8603Інші статті рубрики:
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 408
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 406
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 449
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 383
День святої Матрони: що потрібно знати про цей день
27 березня - День нефролога та пам'ять святої Матрони в церковному календарі. До Нового року залишилося 279 днів. Це також 763-й день війни в Україні.
переглядів: 420