Ми у Facebook
08.11.2016, 17:40

МФК «Кардинал-Рівне» не зумів перервати домашню програшну серію [+Відео]

Зазнавши поразки у драматичному матчі проти хмельницького «Сокола» МФК «Кардинал-Рівне» всьоме поспіль поступився у рідних стінах. Цього разу рахунок матчу – 3:4 і фатальний м’яч господарі пропустили за секунду до фінального свистка. А безвиграшна серія триває з 21 листопада минулого року.
МФК «Кардинал-Рівне» - «Сокіл» - 3:4 (3:1)

6.11.2016, Рівне, ДЮСШ-4

Чемпіонат Екстра-ліги, 7 тур

Арбітри: Л. Жиронкін (Київ), Д.Куций (Харків)

МФК «Кардинал-Рівне»: Дурбан – Мануйленко, Фаренюк, Концеба, Лазикін – Новак, Піддубний, Кручок, Басіч – Філь. Запасні: Свинарчук, Дармовіс, Петрик, Зелінський.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Сокіл»: Бакінський – Подлюк, Щербань, Кручек, Мартинюк – Педяш, Зубик, Хамданов, Лисенко – Моспан. Запасний: Чех.

Головний тренер: Роман Ковальчик.

Голи: Мануйленко (14), Новак (16), Кручок (17) - Педяш (9, 33, 40, з дабл-пенальті), Хамданов (26).

Попередження: Кручок (24), Мануйленко (30), Фаренюк (40) - Щербань (17).

Як повідомили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», саме звітний поєдинок аж ніяк не можна занести у пасив команді Сергія Піддубного. Господарі будь-що намагалися нарешті порадувати вболівальників перемогою. Вже в дебюті матчу непоганий удар вдався Сергію Піддубному – м’яч просвистів поряд зі стійкою воріт Іллі Бакінського. Згодом віч-на-віч із голкіпером хмельничан виходив Володимир Кручок – знову невлучно. Мети не досягла і красива суто фут зальна комбінація рівнян практично в один дотик: Мануйленко – Лазикін – Фаренюк. Артем пробив просто у воротаря.

Гості прийняли виклик пограти в атакувальний швидкісний фут зал. В одному з епізодів міг забивати Педяш. Він обікрав Богдана Новака і вже обіграв Миколу Дурбана, але не зміг завдати акцентованого удару по воротах з гострого кута.

Втім, вже за мить саме «Сокіл» відкрив рахунок. Відзначився той таки Олександр Педяш – ударом метрів з 15-ти після розіграшу кутового – 0:1.

Рівнянам, аби відігратися вистачило п’яти хвилин. Артем Фаренюк несподіваним для опонентів пасом знайшов Максима Мануйленка, а той у непростій ситуації впіймав на проти ході Іллю Бакінського – 1:1.

Забитий гол підняв бойовий дух господарів і невдовзі вони вже вели в рахунку. Богдан Новак у боротьбі одразу з кількома суперниками метрів з десяти зумів проштовхнути м’яча під воротарем.

А ще за хвилину м’яч втретє влетів у сітку воріт «Сокола». Після передачі Артема Фаренюка Володимир Кручок як на велосипеді об’їхав оборону і голкіпера хмельницького клубу – 3:1.

Після перерви МФК «Кардинал-Рівне» продовжив тиск на ворота суперника. Богдан Новак пробив у стійку воріт. Павло Концеба з вигідної позиції не зміг завдати удару з льоту. Дивом не забив Олександр Басіч…

Мабуть, захопившись власними атаками, рівняни пропустили у власні ворота. Олександр Педяш діагональною передачею знайшов на лівому фланзі Андрія Хамданова, який не залишив шансів Миколі Дурбану.

Практично одразу гості могли забити втретє. Голкіпер МФК «Кардинал-Рівне» у шпагаті на лінії воріт зупинив м’яча після удару Артура Подлюка.

Вирішувати долю матчу біля протилежних воріт вже за декілька секунд мав Артем Фаренюк. Кращий бомбардир рівнян елегантно підсік м’яч над воротарем, але знову не влучив у рамку.

Замість забити – господарі знову пропустили. Спершу Олександр Педяш пробив у перекладину воріт рівнян. А ще за мить гарматним пострілом метрів з 18-ти влучив точно у кут воріт Миколи Дурбана – 3:3.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Атмосфера на майданчику наелектризувалася – далі нікуди. Через суперечки з арбітром був вилучений за межі майданчика головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик.

Обидві команди втратили декілька слушних нагод знову вийти вперед у рахунку. Могли забивати Сергій Піддубний та Богдан Новак. Щоразу рівнянам не вистачало для вирішального удару долі секунди.

Саме секунда і визначила у підсумку переможця зустрічі. Артем Фаренюк заробив шостий фол для своєї команди, порушивши правила проти Андрія Лисенка. Олександр Педяш чітко реалізував дабл-пенальті, оформивши хет-трик. До сирени залишалося якихось півсекунди.

МФК «Кардинал-Рівне» залишився на передостанній позиції у турнірній таблиці Екстра-ліги. Гру наступного туру команда Сергія Піддубного проведе 12 листопада у Покровському проти «Титана-Зорі».








На правах реклами