Ми у Facebook
14.11.2016, 20:00

Приводимо себе у форму до свят: рецепти схуднення від рівнянок

Уже не за горами зимові свята, а тому саме час нарешті розпочати заплановане схуднення. Кілька ефективних способів, які допоможуть у цьому, рівнянки радили у соцмережах.
Katj Dynduk: "Я вранці після сну пила просту воду 2-3 стакани і так перед кожним прийомом їжі не їла після 6, відмовилася від мучного і за 2 місяці схудла на 15кг."

Людмила Тимощук: "Їжте все, тільки маленькими порціями зате часто, пийте не менше 1,5 літри води (чай, кава, компот, сік, не враховуючи)останній прийом їжі ща три години до сну!"

Лидия Сологубова: "Дієта "Блюдечко", хоча це швидше вже йде як спосіб життя. Їжте все, але порція має бути розміром з чайне блюдце без гірки, часто разів 5-6 день. Печеньки теж можна, але до 12 і не кульками. Якщо додати фіз. нагрузку, то результат буде кращий."

Вікторія Іванова: "Не кажіть собі ні, полюбіть себе, пийте чисту водичку і старайтесь зменшити дозу жирів, мучне можна, але старайтесь їсти корисні мучні вироби, цукерочки саморобні з сухофруктів і вдома робіть зарядку! Радійте життю)"

Танюшка Романова: "Як на мене, то скинути зайву вагу і позбавитися комплексів - це вже мотивація..."

Марина Тищук: "Прочитайте про -60 за Мірімановою. Там смаколики можна, за певних умов. Хоча і там без сили волі, всеодно не обійтись..."

Ольга Шуляк: "Зранку від чаю з печивом можна не відмовлятись. Головне не переїдати в обід і не їсти пізно ввечері. Ніяких перекусів між прийомами їжі, яка має бути регулярною і повноцінною (в один і той же час). Якщо не маєте сил на дієти - почитайте про правильне харчування, результат схуднення не швидкий, але дуже дієвий."

Oksana Kononenko: "Зранку на пробіжечку... Перших 2 тижні важко, потім норм. Завжи бігаю зранку коли треба схуднути ) одного разу завдяки пробіжкам і зарядочці скинула 8 кг за 2 місяці."

Primavera Vesna: "1 стакан чистої води натще, можна з додаванням соку лимона, якщо нема проблем з шлунком... Почніть хоч би з цього. А на сніданок вівсянка з родзинками і горішками. Замість чаю з печивом. Харчування має бути роздільним (тобто не їсти м'ясо разом з тістечком). Взагалі бажано не поєднувати вуглеводну і білкову їжу.По правильному харчуванню є багато цікавої інформації зараз в інтернеті. І ще - стародавня мудрість каже - "ми є те, що ми їмо" !!!!!)))

Успіхів!

За матеріалами спільноти "Вилка-мікс"

Читати також:

Рівнянки поділилися секретами схуднення на 20 кілограмів [+Фото]

Типові помилки при схудненні

Чи справді льон допомагає схуднути: з досвіду рівнянок





На правах реклами