Ми у Facebook
23.11.2016, 12:38

Сучасне лікування делікатної хвороби у МЦ «Оксфорд Медікал Рівне»

Слово «геморой» в його буквальному значенні люди намагаються не вимовляти. Це одне з тих захворювань, яке не прийнято обговорювати навіть із найближчими.
ГЕМОРОЙ — це варикозне розширення гемороїдальних вен прямої кишки, що супроводжується такими симптомами, як відчуття дискомфорту, болючість, свербіж, випадання гемороїдальних вузлів, кровотеча. Крім неприємних і принизливих відчуттів, це захворювання небезпечно численними ускладненнями у вигляді защемлення гемороїдальних вузлів, розвитку тромбозів, анемії і т.п.

Якісна медична допомога у Рівному без вихідних

Пацієнти, що страждають гемороєм, відчувають свербіння, печіння, больові відчуття в області заднього проходу, відчуття стороннього тіла, відчуття неповної дефекації, спостерігаються кровотечі різної інтенсивності, випадіння вузлів.

«Завдяки» міфам чи стереотипам минулого люди або не надають значення проблемі, або продовжують наполегливо терпіти і соромитися, не звертаються до лікаря, займаються самолікуванням. Але при цьому час йде, а хвороба прогресує. Хоча її можна вилікувати безопераційним методом і позбутися назавжди. І чим раніше пацієнт звернеться до лікаря-проктолога, тим легше її вирішити, не чекаючи появи ускладнень. А занедбаність хвороби може призвести до необхідності хірургічного лікування, що вимагає тривалого відновного періоду. В нашому Медичному центрі ви зможете прийти на прийом та отримати кваліфіковану консультацію щодо лікування вашої хвороби.



Одним з найкращих методів в боротьбі з гемороєм, що застосовується в МЦ "Оксфорд Медікал Рівне", є метод лігування латексними кільцями. Це малоінвазивний метод, який проводять наші проктологи у разі виявлення хвороби на I – III стадіях розвитку та повному формуванні шийки вузла.

Суть методу

Основа гемороїдального вузла перетягується спеціальним латексним кільцем, внаслідок чого кровообіг в патологічному новоутворенні припиняється. Через здавлювання ніжка не отримує більше притоку крові і виводиться природним шляхом при дефекації приблизно через 14 днів разом з кільцем. Час проведення такої безболісної процедури, яка здійснюється в амбулаторії, не більше п'яти хвилин, знеболювання не потрібно.

Вилікувати геморой швидко та без болю – цілком реально!

Лікування таким методом у МЦ «Оксфорд Медікал Рівне» може проводитися відразу в день огляду проктолога.

Звернувшись за допомогою в "Оксфорд Медікал Рівне", будь-який пацієнт гарантовано отримає можливість пройти діагностику та курс лікування проктологічних захворювань із застосуванням сучасних, професійних і науково обґрунтованих підходів. Як результат — максимально швидке позбавлення від неприємних симптомів і одужання.



Записатися на прийом до лікаря в Медичний центр «Оксфорд Медікал Рівне» можна в будь-якій, зручній для вас формі - через сайт, за телефонами, особисто в медцентрі. Ми працюємо без вихідних!

Час роботи:
пн.-пт. з 9:00 до 20:00;
субота з 9:00 до 17:00;
неділя з 9:00 до 14:00

м.Рівне, вул.С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
тел.+380 (362) 404050
моб. +38(067)8404050

http://rivne.oxfordmed.com.ua

(Ліц. АЕ №638036 МОЗУ від 05.01.2015)

На правах реклами





На правах реклами