Ми у Facebook
14.12.2016, 12:31

Люди з обмеженими можливостями матимуть більше прав

Президент Петро Порошенко підписав указ "Про створення умов для реалізації прав людьми з інвалідністю", спрямований на посилення прав людей з особливими потребами в Україні.
Основна мета указу - змінити ті традиції, які все ще існують у нашій державі по відношенню до людей з інвалідністю. За його словами, положення документа охоплюють основні сфери життєдіяльності людей з інвалідністю та всі їхні категорії.

Нові правила нарахування пенсій: якщо у вас не вистачає страхового стажу

Серед кроків, які необхідно зробити задля реалізації поставленої мети, Президент назвав першочергове посилення відповідальності за порушення прав і законних інтересів людей з інвалідністю, формування у свідомості громадян толерантного ставлення до людей з інвалідністю, поліпшення рівня та якості забезпечення людей з інвалідністю медичними та реабілітаційними послугами.

За догляд за дитиною-інвалідом платитимуть більше

"І коли ми говоримо про європейську інтеграцію, ми всі маємо розуміти, що це є і шана, повага та захист інтересів людей з інвалідністю, а не просто начепити синій прапор із зірками. Бо реформи, обличчя країни починається в першу чергу з кожного з нас", - підкреслив Петро Порошенко.





На правах реклами