Ми у Facebook
03.01.2017, 13:00

Підсумки року - 2016: Золоті медалі рівненського пива

2016 рік, що минає, став особливим для пивзаводу “Рівень” та ресторації “Кант”. Адже завдяки наполегливій праці пивоварів підприємства та приємній атмосфері, яка створена у пивній ресторації, рівненське пиво здобуло всеукраїнське та міжнародне визнання.
Після свого відкриття у 2015 році ресторація “Кант” на базі пивзаводу “Рівень” полюбилася рівнянам та гостям міста, а атмосфера, створена у закладі, вражає своїм теплом та обслуговуванням вищого рівня. Надзвичайно приємним є і той факт, що визнання пива, яке подають та варять для “Канту”, не тільки отримує визнання серед відвідувачів закладу, а й здобуває всеукраїнські та міжнародні відзнаки.
Найкращим пивом під час незалежної дегустації у Львові серед 50 представлених сортів крафтового (виготовлено на міні-пивоварнях) пива було визнано рівненське пиво Рils (Пілз).

Рівненська пивна ресторація «Кант» продовжує дивувати шанувальників якісного пива

А у Києві в рамках "Свята пива-2016" на міжнародному конкурсі пива, два сорти, що варять у "Канті", здобули золоті нагороди. Мова йде про світле нефільтроване пиво "KANT Pale Ale" (Кант Пейл Ель) та напівтемне нефільтроване пиво "KANT IPA" (Кант ІПА).


«Ранкова кава»: секрети рівненського пива


– Ми завжди на конкурсі представляли великий пивзавод "Рівень", але в цьому році ми вперше були учасниками як пивна ресторація "Кант". І отримали дві золоті медалі – за напівтемне пиво "KANT IPA" та за однохмільний ель "KANT Pale Ale". Такий ель вариться виключно з одного сорту хмелю. У "Канті" ми варили три види: "Мандаріна Баварія", "Амарілло" та "Цітра". Саме за однохмільний ель "Амарілло" ми отримали золоту медаль на конкурсі, а зараз рівняни мають можливість спробувати у "Канті" однохмільний ель "Цітра" з освіжаючим цитрусовим ароматом, – розповідає головний пивовар ТОВ "Рівень ЛТД" Пшемисл БРОЖ.





ФОТОРЕПОРТАЖ З ЗАКЛАДУ

Крім того, пивна ресторація "Кант" у 2016 році порадувала своїх відвідувачів новими видами пива. Так, у вересні презентували новий лагер "Octoberfest", що дозрівав із березня по вересень і має солодовий смак та помірну гірчинку. Подібне пиво у Німеччині варять спеціально до Октоберфесту!

Також під кінець осені у пивній ресторації з’явився новий стаут (темне пиво) з додаванням лактози – "Солодкий/Молочний Стаут" ("Sweet/Milk Stout"). Саме молочний цукор надає такому пиву характерного солодкуватого смаку.


Рівне: перший мільйон пива “Рівень”


А взимку презентували бельгійський міцний ель ("Belgian Strong Ale") та Російський Імперський стаут. Belgian Strong Ale – це дуже міцне світле пиво, характеризується специфічним ароматом та гіркотою, вариться з бельгійського солоду та тростинного цукру та буде подаватися у власних фірмових келихах. Російський Імперський стаут – це британське міцне темне пиво, яке варилося колись спеціально для родини російського імператора. У "Канті" його варили минулого року, і частину цього пива залишили на цьогорічний зимовий сезон 2016.

Таке визнання рівненського пиво є яскравим підтвердженням того, що тим рівненський завод “Рівень” продовжує одвічні традиції пивоваріння та постійно тішить рівнян новинками. Запрошуємо підтримувати рівненського виробника, смакувати рівненське пиво та відпочивати зі смаком у “Канті”!


Пивна ресторація "КАНТ"
Адреса: м. Рівне, вул. Коперника, 9
GPS: 50.621703, 26.230589
Телефон: +380 (67) 200-06-06








На правах реклами