Підсумки року - 2016: Золоті медалі рівненського пива
Найкращим пивом під час незалежної дегустації у Львові серед 50 представлених сортів крафтового (виготовлено на міні-пивоварнях) пива було визнано рівненське пиво Рils (Пілз).
Рівненська пивна ресторація «Кант» продовжує дивувати шанувальників якісного пива
А у Києві в рамках "Свята пива-2016" на міжнародному конкурсі пива, два сорти, що варять у "Канті", здобули золоті нагороди. Мова йде про світле нефільтроване пиво "KANT Pale Ale" (Кант Пейл Ель) та напівтемне нефільтроване пиво "KANT IPA" (Кант ІПА).
«Ранкова кава»: секрети рівненського пива
– Ми завжди на конкурсі представляли великий пивзавод "Рівень", але в цьому році ми вперше були учасниками як пивна ресторація "Кант". І отримали дві золоті медалі – за напівтемне пиво "KANT IPA" та за однохмільний ель "KANT Pale Ale". Такий ель вариться виключно з одного сорту хмелю. У "Канті" ми варили три види: "Мандаріна Баварія", "Амарілло" та "Цітра". Саме за однохмільний ель "Амарілло" ми отримали золоту медаль на конкурсі, а зараз рівняни мають можливість спробувати у "Канті" однохмільний ель "Цітра" з освіжаючим цитрусовим ароматом, – розповідає головний пивовар ТОВ "Рівень ЛТД" Пшемисл БРОЖ.
ФОТОРЕПОРТАЖ З ЗАКЛАДУ
Крім того, пивна ресторація "Кант" у 2016 році порадувала своїх відвідувачів новими видами пива. Так, у вересні презентували новий лагер "Octoberfest", що дозрівав із березня по вересень і має солодовий смак та помірну гірчинку. Подібне пиво у Німеччині варять спеціально до Октоберфесту!
Також під кінець осені у пивній ресторації з’явився новий стаут (темне пиво) з додаванням лактози – "Солодкий/Молочний Стаут" ("Sweet/Milk Stout"). Саме молочний цукор надає такому пиву характерного солодкуватого смаку.
Рівне: перший мільйон пива “Рівень”
А взимку презентували бельгійський міцний ель ("Belgian Strong Ale") та Російський Імперський стаут. Belgian Strong Ale – це дуже міцне світле пиво, характеризується специфічним ароматом та гіркотою, вариться з бельгійського солоду та тростинного цукру та буде подаватися у власних фірмових келихах. Російський Імперський стаут – це британське міцне темне пиво, яке варилося колись спеціально для родини російського імператора. У "Канті" його варили минулого року, і частину цього пива залишили на цьогорічний зимовий сезон 2016.
Таке визнання рівненського пиво є яскравим підтвердженням того, що тим рівненський завод “Рівень” продовжує одвічні традиції пивоваріння та постійно тішить рівнян новинками. Запрошуємо підтримувати рівненського виробника, смакувати рівненське пиво та відпочивати зі смаком у “Канті”!
Пивна ресторація "КАНТ"
Адреса: м. Рівне, вул. Коперника, 9
GPS: 50.621703, 26.230589
Телефон: +380 (67) 200-06-06
пиво, Пшемисл Брож, Кант, пивна ресторація "Кант", підсумки року 2016
Підсумки року - 2016: Коли новобудова є окрасою міста
У місті Рівному сьогодні будується досить багато житла. Яскравим прикладом якісного будівництва та нового підходу до влаштування прибудинкового простору є будинок на вулиці Є.Коновальця, 2а.
переглядів: 5399
Підсумки року - 2016: Panna model management – 100% успіху твоєї кар'єри!
Упродовж 20 років Рівненське агентство Panna model management працює над тим, щоб дівчата мали шанс розвивати себе як цілісні особистості, здобувати все нові перемоги та реалізовувати себе як моделі міжнародного рівня!
переглядів: 5276
Підсумки року - 2016: Забудовник року у Рівному - "DBN"
Нині рівняни й ті, хто мріють придбати житло в обласному центрі, стикаються з тим, що існує надзвичайно широкий вибір забудовників і ще більше можливостей обрати житловий комплекс, в якому хотілося б жити.
переглядів: 5582
“Підсумки року-2016”: Організатор фестивалю ковальства “Металеве серце України” Ніна Крока: “Хочу, щоб Рівне ставало все привабливішим”
Директор приватного підприємства "Рівнебудпостач" Ніна Крока спочатку зробила метал успішним бізнесом, а нині вже не перший рік перетворює його на справжнє золото людського таланту, який щедро дарують рівнянам митці-ковалі з усіх-усюд.
переглядів: 5860
Керівник "ДІЯ" на Рівненщині Роман Коваль: "2017 рік має стати переломним"
Керівник обласного осередку "Державницької ініціативи Яроша" Роман КОВАЛЬ підсумовує досвід, здобутий у 2016-му, добровольцями на сході, мешканцями Рівненщини та українцями в цілому.
переглядів: 6214