Ми у Facebook
20.02.2017, 09:00

Рівненський «Верес» на фініші других зборів обіграв аматорів із Львівщини

Як розповіли в Інформаційній службі НК «Верес», матчем проти представника чемпіонату Львівщини ФК «Миколаїв» рівняни завершували другий навчально-тренувальний збір. На три м’ячі професіаналів аматори відповіли лише одним голом.
Головною метою тренерського штабу у цьому поєдинку був перегляд потенційних новачків, тому не дивно, що зі стартових хвилин у складі рівнян вийшло лише четверо футболістів, які на контракті – це Василь Білий, В’ячеслав Лухтанов, Ярема Каваців та Валерій Лебедь.

Зрештою, саме один з можливих новачків вже в дебюті гри відкрив рахунок. Перед самою перервою миколаївці відігралися. Попри те, що перемога була не головною метою цієї гри, «Верес» таки схилив успіх на свій бік. Сергій Герасимець, який вийшов у другому таймі, оформив дубль. Отож, «Верес» - ФК «Миколаїв» - 3:1.

Головний тренер НК «Верес» Володимир Мазяр поділився своїми враженнями від другого навчально-тренувального збору, який команда провела у Брюховичах, що біля Львова.

- Збори пройшли не дуже на хорошому рівні, і це проблема не лише наша, а й інших команд Першої ліги. Мороз негативно вплинув на синтетичні поля. Тільки під кінець поле, на якому ми тренувалися, розмерзлося, що дозволило відпрацювати тактичні схеми. Зима підвела. Як наслідок – велика кількість мікротравм. Саме через це в заключній грі ми випустили на поле практично усіх, хто був у нашому розпорядженні.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

- Борис Орловський та Ігор Сікорський не брали участі в контрольних матчах, як їхнє здоров’я?

- З Орловським складніше, а от Сікорський разом з іншими травмованими вже розпочне підготовку у загальній групі.

Нагадаємо, на другому зборі «Верес» провів чотири контрольні гри. Рівняни перемогли ФК «Калуш» - 4:0, «Скалу» - 4:2, ФК «Миколаїв» - 3:1, а також зіграли унічию з «Рухом» - 1:1.

Третій збір «Верес» проведе, починаючи з 22 лютого, на Закарпатті.





На правах реклами