Ми у Facebook
28.02.2017, 13:00

Міжнародний жіночий день для рівнянок: необхідна увага чи зайвий вихідний (+ОПИТУВАННЯ)

Декомунізація як косметична пластика для традиційності українського суспільства, зміни не значні, а звикнути до нового важко.
В повітрі вже витають весняні аромати. Робочий ранок в переддень весни сонячний, і додає надії на швидкий прихід тепла. Жінки та дівчата в очікуванні 8 березня, подарунків, квітів і вихідного.

Як відпочиватимуть рівняни на свято 8 Березня

Та бентежить лише думка, що свята може й не бути. Декомунізація - це те страшне слово, яке ламає звичний побут українців протягом двох років. Чи так важливе жіноче свято для рівнян чи більше гріє душу додатковий вихідний .

Історик: "Способи здійснення декомунізації нагадують комуністичні практики"

На запитання як ви ставитесь до свята 8 березня рівнянки відповідають ствердно - позитивно. Букет квітів чи маленька дрібниця, така бажана радість весняного дня. Жінки, мами звикли відчувати себе особливими в цей день, не так часто їх балують чоловіки.

- Чи згідні ви з твердженням, що Міжнародний жіночий день не є переломною датою в історії України і тому не варто виділяти для нього державний вихідний?



- Ми потребуємо змін і героїзації історії нашого минулого, тому це свято не обовязково відзначати на державному рівні, а тато, нас з мамою, і так привітає. - студентка Світлана.

Іншої думки притримується менеджер Ірина:

- Хочеться відчути себе особливою і важливою. І в перші теплі дні насолодитись теплим сонечком, а не цілий день провести за робочим місцем. А чоловіки без нагадування забудуть чим цей день важливий.

Мами також підтримуть святкування 8 березня за старим зразком:

-Син кожного року мені готує власноруч подарунок. І мені так приємно
його отримувати, а вихідний підсилює увагу і турботу до нас жінок.

Без травневих свят та 8 березня: в Україні можуть скасувати частину вихідних (+КАЛЕНДАР)

А як до свята ставитеся ви?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ