Ми у Facebook
04.04.2017, 17:00

МФК «Кардинал-Рівне» завершив черговий сезон в Екстралізі поразкою в Києві [+Відео]

Рівненський футзальний клуб поступившись столичному «ХІТу» з рахунком 1:3 у третьому вирішальному поєдинку 1/4 фіналу стадії play-off у Екстралізі. Таким чином, для МФК «Кардинал-Рівне» сезон 2016-2017 років закінчився достроково – до півфіналу потрапив переможець регулярного чемпіонату із Києва.
«ХІТ» - МФК «Кардинал-Рівне» - 3:1 (2:0)

2 квітня 2017 року, Київ, СКА ЗСУ, 14-00

Чемпіонат Екстра-ліги, плей-офф, третій матч чвертьфінальної серії

Рахунок серії - 2:1

«ХІТ»: Лисенко – Чепорнюк, І.Борсук, Шувалов, С.Журба, А.Борсук, Корнійчук, Шевченко, Школьний, Юнаков, Колесников, Дзюба. Запасний: Коваленко, Максименко.

Головний тренер: Олег Лук’яненко.

МФК «Кардинал-Рівне»: Дурбан – Концеба, Фаренюк, Мануйленко, Лазикін, Новак, Піддубний, Кручок, Басич, Дармовіс, Філь, Зелінський. Запасний: Свинарчук.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Журба (2), А.Борсук (8), І.Борсук (36) – Концеба (29)

Попередження: Новак (10)

На 10-й хвилині Журба («ХІТ») не реалізував 10-метровий.

На 12-й хвилині Колесніков («ХІТ») не реалізував 10-метровий.

Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», після доволі несподіваної домашньої поразки від рівнян у другому матчі чвертьфінальної серії плей-офф, днем пізніше гравці «ХІТа» вийшли вже на вирішальний поєдинок протистояння надмотивованими. Зі стартових секунд вони взялися активно штурмувати ворота Миколи Дурбана.

Щоправда, саме таких дій від господарів, схоже і чекали рівняни. Команда намагалася витримати стартовий натиск суперника. З ударами Сергія Журби та Сергія Шевченка впорався Микола Дурбан.

Можливо, гра склалася б для команди Сергія Піддубного зовсім по-іншому, якби не прикрий епізод вже на другій хвилині. Після удару Сергія Чепорнюка м’яч влучив у виставлену руку Олександра Басича. А Сергій Журба майстерно виконав штрафний удар – 1:0.

Тут уже і гості взялися до активних атакувальних дій. Обидві команди демонстрували швидкісний футзал, в якому знову трохи більше пощастило «ХІТу».

Микола Дурбан парирував дальній постріл від Сергія Шевченка. Втім, м’яч відскочив просто у ноги до Андрія Борсука, якому не знадобилося вигадувати нічого надзвичайного, аби подвоїти рахунок.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Після цього не зовсім достойно почали поводити себе гравці київського клубу. Сергій Шевченко навіть вирішив помахати рівнянам рукою, прощаючись таким чином із переможеним вже на його думку суперником.

Самі підопічні Сергія Піддубного до цього вже «напрацювали» на шість фолів. Відбивати дабл-пенальті у складі рівнян вийшов Юрій Свинарчук. Саме він парирував постріл від Сергія Журби. А ще за дві хвилини Олександр Колесников з точки пробив невлучно.

Врятувати гру МФК «Кардинал-Рівне» міг вже після перерви. Після небезпечного штрафного удару від Сергія Піддубного та рикошету Ігор Борсук вибив м’яча з лінії воріт, вдарившись при цьому головою у поперечину.

Наступний «стандарт» приніс гостям успіх. Максим Мануйленко заробив штрафний на правому фланзі атаки, а Павло Концеба прямим ударом застав зненацька Владислава Лисенка.

Ім’я останнього півфіналіста чемпіонату Екстра-ліги вирішувалося упродовж декількох заключних хвилин поєдинку. Цим півфіналістом став столичний «ХІТ». За чотири хвилини до сирени Сергій Журба знайшов передачею Ігоря Борсука, який переправив м'яча у ворота – 3:1.

Заключні хвилини матчу рівняни провели у чисельній більшості. Миколу Дурбана на майданчику змінив Богдан Новак. Втім, зачепитися за позитивний для себе результат гості не змогли.

У підсумку, МФК «Кардинал-Рівне» поступився «ХІТу» - 1:3, зазнавши також поразки у серії – 1:2. Тож, для рівненської команди сезон 2016-2017 – завершено.







На правах реклами