Оригінальні способи прикрасити паску
1. Цукрова пудра

Найпростіший і швидкий спосіб. Раніше так і робили. Ну що може бути простіше, ніж щедро потрусити паску через ситечко солодкою цукровою пудрою? Білий колір пудри красиво відтіняє рум'яну паску.
Що робити, аби паска не черствіла
Проте майте на увазі, що в теплому приміщенні вона буде танути і верхівка буде липкою. Зберігайте таку паску за прохолодних температур.
2. Збиті з цукром білки

Спосіб наших бабусь, також простий і економічний. Не треба купувати додаткових продуктів для прикраси - адже в пасхальне тісто йдуть тільки жовтки, а білки залишаються! Ось їх-то ми і збиваємо з цукром (не всі, звичайно, вистачить 1-2 штуки, на 1 білок - 0,5 склянки цукру).
Готуємося до свята: унікальні рецепти пасок
Збиваємо як для бісквіта, до густої піни, і цю піну наносимо на верхівки пасок. Можна підсушити в духовці. З білків, що залишилися також можна спекти бізе, дітки завжди раді таким ласощам.
3. Великодня глазур і декоративна посипка

А ось придумали сучасний спосіб прикраси пасок, хоча на ділі великодня глазур - це той же цукор, тільки у вигляді пудри, з додаванням лимонної кислоти і крохмалю (для кращого збивання і загустіння). До глазурі у вигляді порошку потрібно додати яєчний білок і збити міксером, збивається швидко і застигає краще, ніж просто білки з цукром.
Наносимо глазур на верхівки пасок пензликом або ложкою і чекаємо декілька хвилин. Тому що якщо посипати посипкою відразу, вона підмокне і розтане.
4. Цукати, цукрові намистинки і фігурки

Можна прикрасити паски НЕ посипкою, а різнокольоровими цукатами. Оригінально і красиво виглядають також пасочки, прикрашені цукровими фігурками з мастики.
Рецепти вдалих і смачних пасок для рівнян
5. Цукрові олівці

Процес прикрашання випічки - пасок, кексів, печива перетворюється в творчість! Можна малювати найрізноманітніші візерунки, листочки, квіти - розписати пасочку, як крашанку! У набір входять три олівці різних кольорів - червоний, зелений і жовтий.
Смачної паски!

подарунки, свято, рецепти, білки зцукром, глазур, як прикрасити, Великдень, паска, споживач
Риб чекають фінансові проблеми: астропрогноз на суботу

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 21 червня.
переглядів: 240
Продукти, які не можна мити перед приготуванням: поради експертів

Часто люди в погоні за гігієною миють навіть ті продукти, які цього не потребують.
переглядів: 360
Як вижити під завалами: інструкція від ДСНС

Через посилення російських обстрілів житлових кварталів, лікарень, укриттів та об’єктів критичної інфраструктури в останній час, все більше українців можуть опинитися під завалами зруйнованих будівель.
переглядів: 340
Хрусткі картопляні вафлі: готуємо смакоту за 20 хвилин

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити своє меню, а звичні страви з картоплі вам вже набридли, спробуйте зробити картопляні вафлі.
переглядів: 341
Огірки погано зав’язуються: якими добривами їх підгодувати

Огірки — одна з найпопулярніших овочевих культур на городі. Але саме в період зав’язування плодів рослина потребує особливої уваги. Нестача живлення в цей час може призвести до скидання зав’язей, деформації плодів або слабкого врожаю.
переглядів: 438