14.04.2017, 15:25

Рецепти вдалих і смачних пасок для рівнян

Щоб паска гарною і смачною вдалась, потрібно вміння і перевірений рецепт. Скористайтеся рекомендаціями від OGO.ua - і ваш пасхальний хліб буде найкращим.
Поради для господинь:

- Дріжджі мають бути свіжими, світлими та з приємним дріжджовим запахом.

- Духовка має бути як слід прогріта.

- Борошно має бути кращих сортів, сухе, просіяне.

- Масло має бути свіжим і вищих сортів. Перед закладанням у тісто його потрібно розтопити, дати вистоятися, а потім теплим влити в тісто.

- Жовтки потрібно ретельно відділяти від білків, розбивати акуратно, процідити через сито і тільки потім ретельно збивати їх добіла.

- Якщо тісто випікається у формі, то заповнюється ним 1/4 чи 1/3 форми, а в піч ставити тоді, коли заповнюється 3/4 форми.

- Великі паски й бабки випікають при помірному вогні майже годину чи навіть півтори (якщо дуже високі).

- Паски й бабки краще пекти в розсувних формах, змащених маслом і обсипаних сухарями, дно можна вистелити кружальцем пергаментного паперу, просоченого маслом.

- Виймати з форми виріб після випікання потрібно, давши трохи йому вистигнути, тому що папір легше знімати, поки бабка чи паска тепла.



Рецепти:
Смачні рецепти до Великодня: паски, м'яско та ковбаска своїми руками
Оригінальний рецепт сирної паски без випічки
У Чистий четвер рівнянки печуть паски + РЕЦЕПТИ ПАСОК
Рецепти пані Галі
Готуємося до свята: унікальні рецепти пасок
Молодий кулінар Ірина Міхаревич: "Аби паска вдалася — з нею потрібно говорити"
Традиції Великодньої паски (+ РЕЦЕПТИ)
Секрети випікання смачної паски + РЕЦЕПТИ ПАСОК



Щасливе Рівне