Ми у Facebook
20.12.2017, 14:42

Завтра Рівненщину відвідають поважні гості

Завтра, 21 грудня, на Рівненщині з робочою поїздкою перебуватимуть Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко та його заступник Лев Парцхаладзе.
Урядовці візьмуть участь у відкритті новозбудованого приміщення Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що у Костопільському районі.

В Рівненській обласній лікарні встановлюють нове обладнання

Початок о 12.20.

Школа - один з проектів Нового освітнього простору. Збудований за європейськими нормами, має яскравий дизайн у сучасній стилістиці, тут враховані сучасні енергозберігаючі технології, створено умови для інклюзивної освіти.

Лікар з Рівненщини поїде на навчання у Канаду

Також Геннадій Зубко та Лев Парцхаладзе побувають на ТзОВ «Українські лісопильні» в Костополі. Там о 14 годині відбудеться запуск першої черги виробництва лісопильного заводу. Це наймасштабніший інвестиційний проект. Іноземна частка коштів складає 25 мільйонів євро. Підприємство обладнане за європейськими стандартами з високоавтоматизованим виробництвом.
Після цього о 16.00 у приміщенні Рівненської ОДА (каб. 601) розпочнеться виїзна нарада Мінрегіонбуду з питань створення сучасних медичних амбулаторій в рамках реформи первинної медичної допомоги в сільській місцевості. До слова, це перша нарада на таку тему в регіоні.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.





На правах реклами