Ми у Facebook
29.12.2017, 17:00

Екстра-ліга. 15 тур. «ІнБев/НПУ» - МФК «Кардинал-Рівне». [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Другий рік поспіль «ІнБев/НПУ» закінчує календарний 2017 рік домашнім поєдинком. Але якщо торік підопічні тоді ще Валерія Туркіна не змогли здобути позитивний результат у грі з «Ураганом», то тепер підопічні Валерія Директоренка сповнені бажання взяти три очки у матчі з «Кардиналом».
Як відзначили у прес-службі Асоціації футзалу України, справа не тільки у тому, що «пивовари» гратимуть вдома, а й у тому, що вони прагнутимуть взяти реванш за поразку у Рівному. До того ж, мікроклімат у «ІнБева» після перемоги над «Соколом» явно хороший. І хороший психологічний фон після звитяги над лідером чемпіонату теж має допомогти господарям. Але у той же час не будемо забувати, що «кардинали» є не зовсім зручними суперниками для «пивоварів». Тому, підопічні Сергія Піддубного будуть не проти покращити статистику очних зустрічей з «ІнБевом» на свою користь.

«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
29 грудня 2017 року. Житомир. ФОК – 18.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Хомич (Луцьк), М. Подраний (Житомир)
Хронометрист: А. Загоруйко (Житомир)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Програму останнього туру у 2017 році розпочне його центральний матч. У Запоріжжі покровський «Титан» буде робити все для того, щоб скористатися помилкою «Сокола» та вийти на перше місце. До цього поєдинку підопічні Дмитра Камека ще жодного разу не програвали у Запоріжжі. А це означає, що «титани» будуть не проти продовжити свою переможну ходу і в матчі з чинним віце-чемпіоном України. У той же час важливо буде згадати, що «Енергія» після перемоги в «енергетичному» дербі перебуває на серйозному підйомі. І покрівцям треба бути готовими до цього. Втім, як би там не було, а можна сказати, що у Запоріжжі буде гаряче. І якщо раптом буде нічия, то навряд чи хтось із суперників буде задоволений цим результатом.

«Титан» (Покровське) – «Енергія» (Львів)
28 грудня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 12.00.
Арбітри: Ю. Кондратьєв (Київ), А. Духан (Луганськ), І. Андрєєв (Дніпро)
Хронометрист: В. Бєляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)

Для «Урагану» наразі кожний матч – на вагу золота, якщо івано-франківська команда хоче потрапити у плей-оф. І поєдинок проти «ХІТа» - не виключення. Підопічним Максима Павленка знову треба брати дорогоцінні очки, щоб мати шанси на топ-вісімку. Однак, у той же час «драконам» не позаздриш. Вочевидь, після поразки в «енергетичному» дербі у Львові івано-франківцям треба серйозно подумати, як грати проти «ХІТа». І на них, безумовно, буде тиснути відповідальність за результат, оскільки поразка перед Новим роком – це явно не той подарунок, на який чекають вболівальники «драконів». Щоправда, у них є невеличка перевага. «ХІТ» витратив немало зусиль на те, щоб здобути перемогу над «Епіцентром К Авангардом». І якщо підопічні Олега Лук’яненка змогли вчасно відноситись, то в «Урагану» виникнуть проблеми. Якщо ж щось піде не за сценарієм гостей, то для підопічних Максима Павленка можливі хороші варіанти.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ)
29 грудня 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання – 17.00.
Арбітри: О. Іванов (Дніпро), Д. Куций (Харків), П. Липецький (Івано-Франківськ)
Хронометрист: М. Гудима (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

Останній матч 2017 року в Екстра-лізі відбудеться в Одесі. І цього матчу в місті на березі Чорного моря, вочевидь, чекали дуже довго. Адже до Південної Пальміри приїде чинний чемпіон України – «Продексім». Втім, якщо згадати виїзний матч проти «ХІТа», то можна зробити висновок, що підопічним Кирила Красія не страшні суперники, які є фаворитами цього сезону. Тому, на легко прогулянку херсонцям не доведеться розраховувати. До того ж, одеські «будівельники» гратимуть вдома. А це буде для одеситів зайвим стимулом завершити 2017 рік на мажорній ноті. Окрім того, вони вже знатимуть результат матчу, я якому гратиме прямий конкурент «Епіцентра К Авангарда» по боротьбі за топ-вісімку. Тому, це лише додасть інтриги цьому південному дербі.

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Продексім» (Херсон)
30 грудня 2017 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.00.
Арбітри: М. Чубінський (Київ), О. Сидорук (Вінниця), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: В. Карабанов (Чернігів)





На правах реклами